Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IDE NA SUD
Povratak na članak

Dinamo tuži obitelj bivšeg igrača zbog prijevare i krivotvorenja!

Dinamo je zbog zaštite interesa kluba odlučio podnijeti kaznenu prijavu

Komentari 7

Avatar Castro
Castro
11:19 06.12.2018.

Roditelji koliko god da zele dobro svojoj djeci toliko cesto znaju sve pokvariti. Naravno da je novac u pitanju ali ovaj mladi decko sigurno ima strpljenja i zna da njegovo vrijeme tek dolzi ...ali tata ne. Mislim da Dinamo ovdje ispravno cini , moraju se zastiti interesi kluba jer gdje bi stigli kada bi roditelji odlucivali i pravili svoje ugovore... hajduk je ziva slika takvog nacina .

VL
DU
Deleted user
11:07 06.12.2018.

e moj Ajdine krivog Tatu slusas...

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
12:58 06.12.2018.

"klub mu je ponudio produljenje ugovora koji je morao potpisati njegov otac",a otkad se ugovor "MORA" potpisati?Dinamo plaća ceh zbog neozbiljnosti i amaterizma svojih odgovornih ljudi,ništa drugo.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:11 06.12.2018.

A onog sto vam je ukrao 200 mil ne tuzite?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.