Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINI U HRVATSKOJ

Dinamo službeno licenciran u Fifa 19!

Fifa
Foto: gnkdinamo.hr
1/3
20.08.2018.
u 18:50

FIFA 19 će u prodaji biti od 28. rujna.

GNK Dinamo je postigao dogovor s EA Sportsom, te će se naći među službeno licenciranim klubovima u najnovijem izdanju planetarno popularne FIFA 19.


 
- Svi ljubitelji ovog nogometnog serijala i Dinama imat će priliku zaigrati sa svojim najdražim klubom protiv velikih svjetskih i europskih klubova, a ponosni smo na činjenicu da je Dinamo jedini hrvatski i jedan od rijetkih klubova u ovom dijelu Europe koji će se naći u omiljenoj nogometnoj simulaciji - pišu službene stranice Dinama.
 
EA Sportsov FIFA serijal najpopularnija je nogometna simulacija na svijetu - koliko je popularna najbolje govori podatak da je šest milijuna primjeraka prošlogodišnje inačice prodano u samo tjedan dana. FIFA 19 će u prodaji biti od 28. rujna. Osim Dinama u FIFA serijalu vas očekuje mnoštvo poboljšanja koja možete provjeriti na https://www.easports.com/fifa.

 
Nakon ostvarene suradnje i licenciranjem kluba u Pro Evolution Soccer i Football Manager serijalima, Modri klub je licenciranjem u FIFA 19 još jednom potvrdio svoju poziciju regionalnog lidera kada je u pitanju orijentiranost prema novim tehnologijama i mlađim navijačima koji su najveći igrači računalnih igara - zaključuju iz Dinama.
Fifa
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
12:58 21.08.2018.

...licenciran, licenciran! Molim na Hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije