Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramljakov memorijal

Dinamo slavio jedanaestercima protiv Hajduka

Halilović (1)
Pixsell
10.06.2012.
u 14:24

Najbolji vratar turnira je Fabjan Tomić (Hajduk), strijelac Barcia (Valencia), a najbolji je igrač Domagoj Pavičić (Dinamo).

Mladi nogometaši Dinama osvojili su jubilarni 10. memorijal Mladena Ramljaka, deveto im je to slavlje dosad. U finalu su igrali 1:1 s Hajdukom i pobijedili nakon jedanaesteraca. Hajduk je nezadovoljan suđenjem Frana Jovića. Za Dinamo je strijelac iz jedanaesterca bio Šimunić nakon što je srušen Halilović, za Hajduk je izjednačio Miro Kovačić. Hajduk je susret završio s deset igrača, isključen je Deanović. Dinamo je bio bolji u izvođenju jedanaesteraca i slavio 5:4 pobjedu. Najbolji vratar turnira je Fabjan Tomić (Hajduk), strijelac Barcia (Valencia), a najbolji je igrač Domagoj Pavičić (Dinamo).

Rezultati: za 7. mjesto - Dinamo K - Betis 6:5 (1:1)
za 5. mjesto - Bucaspor - Espanyol 2:1
za 3. mjesto - Valencia - Dinamo M. 2:0
finale: Dinamo ZG - Hajduk 5:4 (1:1). (rj)

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marmax
15:11 10.06.2012.

bravo momci, svaka vam čast. čestitke i drugoplasiranima na odličnoj igri.

AN
antonijo
13:49 13.06.2012.

Tako i treba ako nemoze dinamo dobit po kratkom postupku smanjivat protivnicke igrace, tada je to uspjeh hrvatskog nogometa. Bravo sudac nastavite tako i dalje i dinamo ce bit ponovno prvak. Hrvatski primitivizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije