Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica pada grada

Dinamo se prisjetio Vukovara - grada heroja

GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
1/6
18.11.2016.
u 10:53

Stručni stožer i prva momčad Dinama predvođeni predsjednikom Mirkom Barišićem položili su vijenac i zapalili svijeće na spomenik navijačima Dinama poginulim u Domovinskom ratu

Kao svake godine do sada, modri je klub 18. studenoga obilježio dan sjećanja na grad heroj Vukovar.

Stručni stožer i prva momčad Dinama predvođeni predsjednikom Mirkom Barišićem položili su vijenac i zapalili svijeće na spomenik navijačima Dinama poginulim u Domovinskom ratu u znak sjećanja na žrtvu grada Vukovara.

Na ovaj se način te uz simboličnih 25 plavih svijeća modri klub na povijesni datum 18.11. prisjetio obljetnice pada grada Vukovara te svih onih koji više nisu s nama.

Istog dana na Maksimiru će biti odigrana utakmica 16. kola MAXtv Prve lige između Dinama i Istre 1961 (18h) na kojoj će također na prigodan način biti obilježeno sjećanje na Vukovar - grad heroj.

Komentara 1

CI
cinbenik
14:46 18.11.2016.

Ja samo sto se tad nisu zvali Dinamo u Tudjmanizaciji sve dok se nije dogodila deTudjmanizacija pa su joope postali Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije