Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi prvo gostuju
Povratak na članak

Dinamo saznao suparnika u trećem pretkolu Lige prvaka

Dinamo će 7. ili 8. kolovoza, u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka gostovati u Astani. Uzvratna utakmica bit će odigrana na Maksimiru 14. kolovoza

Komentari 5

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:37 01.08.2018.

Gledao sam večeras ovaj jad od nogometa od Astane i ovih danaca i čini mi se da je Astana slabija puno nego Hapoel. Mislim da Dinamo ide dalje .

VL
Avatar white socks
white socks
21:38 01.08.2018.

Taqa -malo morgen!

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:30 01.08.2018.

To je nova ''realnost'' koja traje puno godina unazad a I trajace izgleda ''vjecno''...nikad vise nasi klubovi bilo da je koji ili odakle je nece biti niti ozbiljnija konkurencija imalo jacem klubu a velikanima da I negovorim….a zainteresovanost gledalaca bit ce jos manja I manja….nemamo se vise mi sta nadati tad ce veliki klubovi na ove prostore dolaziti I prolaziti ka prije…..jednostavno postajemo sve vise I vise samo 'sparing partner'' kak Ameri kazu I na nama ce samo vjezbati taktiku za svoje druge utakmice...od nekadasnjeg respekta postali smo podsmijeh za Europu I imalo jaci klub….a za utjehu ostaje nam da ce mo prodavati igrace koji imaju potencijal da pomazu sebe licno financijski I naravno strani klub a za uzvrat dovodicemo trecerazredne strance….perfektna kombinacija za disaster....

VL
Avatar taqa
taqa
21:07 01.08.2018.

Dinamo ispada!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.