Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI KOPER

Dinamo rutinski do pobjede protiv Olimpije za sjajan početak priprema

Rovinj: GNK Dinamo u sklopu priprema odigrao prijateljsku utakmicu s NK Olimpija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
Autori: Eva Grgić, Hina
11.01.2022.
u 18:23

Oba pogotka zagrebački je sastav postigao u razmaku od samo jedne minute sredinom drugog poluvremena, a strijelci su bili Luka Menalo (66) i Deni Jurić (67)

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u svojoj je prvoj pripremnoj utakmici pred nastavak sezone u Rovinju svladao ljubljansku Olimpiju sa 2-0 (0-0). 

Oba pogotka zagrebački je sastav postigao u razmaku od samo jedne minute sredinom drugog poluvremena, a strijelci su bili Luka Menalo (66) i Deni Jurić (67).

Sljedeću utakmicu na pripremama u Istri Dinamo će odigrati u nedjelju protiv još jednog slovenskog prvoligaša Kopera.

Željko Kopić jer na prvim treninzima nije imao šest igrača (Arijan Ademi, Josip Mišić, Marko Tolić, Kevin Theophile-Catherine, Josip Šutalo i Dario Špikić) koji su izostali zbog epidemioloških protokola.

U ovoj utakmici gledatelji nisu mogli vidjeti pojačanje koje se budno čekalo na Maksimiru - 23-godišnje krilo, Martina Ojedu (23). Argentinac, sada već očito, neće stići u hrvatskog prvaka, barem ne ovo proljeće. Zapelo je u realizaciji transfera, unatoč tome što je Dinamo prema riječima trenera i sportskog direktora 'išao do maksimuma svojih mogućnosti' da bi uspješno priveo ovaj transfer kraju. Problem je u Ojedinom klubu. Naime, prema pisanju argentinskih medija, Godoy Cruz je odustao od prodaje svog igrača, žele ga zadržati do ljeta jer klub se bori za ostanak u ligi

Martin je bio spreman i spakiran, vjerojatno već učio riječi 'Košulje plave', ali ona ipak za sada neće nositi njegovo prezime.

IGRAČI NA PROZIVCI: Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Dinko Horkaš, Nikola Čavlina, Sadegh  Moharrami, Daniel Štefulj, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Amer Gojak, Komnen Andrić, Bruno Petković, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Marko Bulat, Bartol Franjić, Deni Jurić, Stefan Milić, Martin Baturina, Dino Perić, Emir Dilaver, Luka Menalo, Duje Čop, Mislav Oršić.

STRUČNI STOŽER: Glavni trener Željko Kopić, pomoćni treneri Alen Peternac, Dario Bašić i Sandro Perković, trener vratara Sandro Žufić, glavni kondicijski trener Ivan Štefanić, kondicijski treneri Stipe Marina i Milan Šnjarić, analitičar Hrvoje Jozak, team manager Marko Kuže, GPS analitičar Marko Matušinskij, analitičar Mihael Minđek. 

 


Ključne riječi

Komentara 4

BI
billynik
21:58 11.01.2022.

S Kopicem na klupi teško je očekivati dobar Dinamo, siguran sam da je i prvenstvo izgubljeno. Imam dojam da upravi i nije previše stalo do toga.

PE
peronja
08:19 12.01.2022.

jel uopće ova novinarka gledala utakmicu? Theophile je igrao da li desno krilo ili stopera, teško je dokučiti. Ako Kopić nastavi dopuštati ovakve izlaske stopera, koji je i spor, pušiona kao i prije. Druga postava u II poluvremenu, bez Dilavera i Theophile bila je daleko bolja.

RA
rasinja
07:32 12.01.2022.

uprava je fiktivna - "mrtvo slovo na papiru"....zakonska forma ....stvarna (praktična) uprava je u Međugorju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije