Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ODLAZAK
Povratak na članak

Dinamo prodao stopera koji je srušio europski rekord. Evo koliko će plavi zaraditi

Lauritsen je odlučio otići iz hrvatskog prvaka nezadovoljan minutažom kod Ante Čačića, odlazak je najavio i danskom mediju Bold

Komentari 4

FR
freeshooter
15:52 30.01.2023.

...nerazumljiva i sramotna prodaja vrhunskog igrača... isto kao i Oršića... jel se mi to već sada odričemo daljnjih uspjeha u Europi kada se toliko slabi ekipa... ili je do neznanja... ili...

VL
ST
stefj
13:19 30.01.2023.

Kod Čačića bi mnogi igrači morali otići, čisto radi sebe i karijere, dok bi mladi morali otići na posudbu. Npr. Bočkaj bi pod hitno morao promijeniti sredinu, Čačić ga otvoreno ne voli, kada ga i stavi u igru, stavi ga na potpuno neprirodnu poziciju. Štefulju bi isto bilo pametno potražiti novu sredinu.

VL
Avatar Jopa
Jopa
16:55 30.01.2023.

Pošten dečko, sretno u karijeri i životu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.