Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u SOLINU

Dinamo preokretom obranio naslov na Memorijalu Petar Kalinić-Klija

Memorijal Petar Kalinić-Klija
09.12.2018.
u 20:20

Najbolji igrač turnira je Bartosz Zynek iz Zaglebia, najbolji vratar je Mislav Zadro iz Dinama, a prvi strijelac turnira, sa šest postignutih golova, je Moreno Vušković iz Solina.

Zagrebački Dinamo osvajač je 2. Memorijalnog turnira Petar Kalinić-Klija što se u organizaciji NK Solina, od petka do nedjelja igrao u Solinu, Vranjicu i Mravincima. 

Zagrepčani su u finalu s 3:2 svladali poljsko Zaglebie i tako obranili prvo mjesto što su ga osvojili i u prvom izdanju turnira. Poljaci su bolje otvorili finale, poveli s 2:0 golovima Smykowskog i Dzideka, ali Dinamo je okrenuo utakmicu i preko Rozića i Šaranića do poluvremena poravnao, a u 58. minuti gol, koji je odredio pobjednika postigao je Vinko Rozić

U utakmici za 3. mjesto Solin je svladao Domžale iz Slovenije s 4:2, a u dvoboju za 5. mjesto Hajduk je s 5:2 bio bolji od Vojvodine iz Novog Sada. 

Memorijal Petar Kalinić-Klija
1/7

Najbolji igrač turnira je Bartosz Zynek iz Zaglebia, najbolji vratar je Mislav Zadro iz Dinama, a prvi strijelac turnira, sa šest postignutih golova, je Moreno Vušković iz Solina. 

Trofeje najboljima uručili su gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, šef omladinske škole Solina Ante Boban, prof. Zdravko Marić, šef škole vratara Solina Nediljko Vrdoljak, nekadašnji nogometaš Solina i Hajduka Tonči Martić, slavni nogometaš Solina Mladen Kalinić i sin Petra Kalinića-Klije Kaja, koji je inicijator ovog predivnog događaja.

- Sretan sam i ponosan, u ovom izdanju turnira otišli smo korak dalje, a već u lipnju bi trebali organizirati i treći turnir. Želimo promijeniti termin održavanja kako ne bismo imali problema s vremenom. Svi gosti su oduševljeni, Solin je još jednom pokazao svoje veliko srce - rekao je Kalinić.
 

Ključne riječi

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
20:51 09.12.2018.

Koji je ovo uzrast?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije