Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO
Povratak na članak

Dinamo predstavio članove klupske uprave. Uz Darija Šimića i Vlatku Peras dva su nova imena

Kompletirano je vodstvo kluba iz Maksimirske 128, poznata su sva imena

Komentari 5

BE
Berlioz
05:15 25.03.2023.

Kako sad medije ne zanima podatak o glasovanju neverificiranih skupštinara? Valjda zato jer je s tim glasovima Šimić postao član uprave? I s tim glasovima su nadvladali "mamićevce". Izgleda da mediji ipak nisu tražili pravdu niti rad po zakonu nego micanje Mamića.

VL
AN
AntePortas9
08:05 25.03.2023.

R. I. P. Dinamo!

VL
DU
Deleted user
12:56 25.03.2023.

Reference da ti pamet stane. Jedan skaut, a ostala dvojca imaju " strašan sportski background " nogometni suci, delegati i radili su drugo ili trećerazrednim klubovima. Super ekipa, a najviše im se raduje Hajduk. Umjesto da Hajduk stiže Dinamo, neo, ne ovdje će se srušiti kvaliteta Dinama i tako će u strmoglavom padu Dinamo stići Hajduk. Bravo majstori.

VL
BR
BRSA
09:42 25.03.2023.

Za kompletno predstavljanje na slici nedostaju Direktor instituta za političku ekologiju i bradata žena iz Zambije.

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
22:15 24.03.2023.

Brzo će biti jasno u kojem smjeru ide Dinamo. Dosad viđeno ne daje previše nade...ali bit će mi drago ako se pokaže da sam u krivu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.