Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri i dalje na vrhu

Dinamo pogotkom Antolića srušio Split u Maksimiru

Dinamo - Split
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
19.08.2016.
u 21:59

Trener Dinama Zlatko Kranjčar na teren je poslao praktički B momčad, a Schildenfeld koji je trebao početi u stoperskom paru s Benkovićem, se ozlijedio na zagrijavanju pa je umjesto njega započeo Soldo.

Dinamo i Split otvorili su šesto kolo HNL-a na Maksimiru, a kao pobjednik izašao je domaćin golom Antolića u 62. minuti utakmice, piše Goal.com. Modri su tako zadržali vrh ljestvice, a pred njima je za par dana i uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka. Split je pak nastavio s nizom bez pobjeda. Trener Dinama Zlatko Kranjčar na teren je poslao praktički B momčad, a Schildenfeld koji je trebao početi u stoperskom paru s Benkovićem, se ozlijedio na zagrijavanju pa je umjesto njega započeo Soldo. 

Dinamo je s takvom 'rezervnom momčadi' od početka dominirao terenom, no nije bilo pravih i ozbiljnih prilika. U 10. minuti pokušao je Pavičić s ruba šesnaesterca, ali Duka je to obranio. 

Opasno je u 24. minuti nakratko bilo u šesneastercu Dinama gdje je Roglić pokušao proći nekoliko domaćih igrača, ali na njegovu prizemnu prema sredini nitko nije stigao. Minutu kasnije Rog je na drugoj strani potegnuo s nekih 25 metara, ali lopta je otišla pokraj gola. 

Pucao je snažno u 42. minuti Antolić s nekih 18 metara, ali lopta je otišla pokraj lijeve stative pa se na odmor otišlo bez golova. 

U 48. minuti sjajan pokušaj Hodžića koji je prvo pogodio stativu s ruba šesnaesterca, a zatim je u drugoj akciji s lijeve strane iskosa loptu silovito poslao pokraj lijeve stative. 

Odmah nakon toga Cico Kranjčar je iz igre izvadio Machada, a uveo Antu Ćorića i Dinamo je odmah izgledao puno opasnije. 

U 62. minuti Domagoj Antolić pogodio je za vodstvo Dinama. Ćorić je pucao s nekih 18 metara, Duka obranio, a na odbijenu je stigao Antolić i iz blizine loptu sigurno poslao u mrežu za 1:0. 

Do kraja utakmice imao je Dinamo još par poluprilika, no rezultat se nije mijenjao. 

Komentara 11

SO
sonce
22:58 19.08.2016.

Sportsko novinarstvo postalo jad i bijeda. Novinar neobijektivni i mrzitelji Dinama.

NE
neki
22:13 19.08.2016.

Ne znam zašto koristite riječ "srušiti" u ovom kontekstu? Zar nije prikladnije napisati "...pobijedio Split". Baš glupo...

ED
europski dinamo
22:31 19.08.2016.

Naslov "Dinamova djeca probila bunker Splita"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije