Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija na pomolu!

Dinamo počeo pregovore sa Cityjem o Mateu Kovačiću!

'03.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - HJK Helsinki. Mateo Kovacic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
06.12.2011.
u 16:13

Mateo Kovačić jedan je od najperspektivnijih hrvatskih talenata za čije su usluge zanimanje pokazali engleski velikani Tottenham, Arsenal i Manchester United

Na pomolu je još jedan senzacionalni transfer iz kuhinje Zdravka Mamića! Naime, Manchester City otpočeo je pregovore o dovođenju hrvatskog Messija Matea Kovačića s njegovim predstavnicima u Manchesteru!

Mateo Kovačić jedan je od najperspektivnijih hrvatskih talenata za čije su usluge zanimanje pokazali engleski velikani Tottenham, Arsenal i Manchester United, no čini se da su "građani" bili konkretniji i mogli bi preoteti darovitog veznjaka, koji je u prvu momčad Dinama ušao 2010., a, iako ima 17 godina, već je dva puta nastupio za reprezentaciju Hrvatske do 21 godine.

Komentara 23

VA
Vatrenko
16:51 06.12.2011.

zelim da mali napravi karijeru samo takvu. neka igra u najvecim klubovima i neka predvodi hrv. nogomet iducih 15 godina ALI sve u svoje vrijeme. rano je sada mjenjati sredinu. Ali u reprezentaciju bi ga svrstao. neka se malo upoznaa sa svime i neka nanjusi...

DA
Dario--
17:10 06.12.2011.

Sve me podsjeća na kraj 2001 godine,tada sedmnaestogodišnji Niko Kranjčar je bio čudo od igrača,ma kakav Prosinečki on je bio proglašen novim Maradonom,isto sada je i sa Kovačićem!I njega navodno žele bogati klubovi isto kao što su navodno i Niku željeli Inter,Juventus,Bayern i još neki prije 10 godina!!

BL
Blekpanther
16:34 06.12.2011.

Boze daj da je ovo sve tocno (radi Matea) ali novinaru nevjerujem niti jednu rijec!!! Pitao bih Junacija koju su utakmicu Englezi gledali da im se Kovacic svidio, niti jednu u LP nije odigrao dobro. Ovi iz VL kao nekadd beograske novine kad su od Pizona, Mrkele i Borote preuvelicavli njihove skromne vrjednosti u svjetsku klasu. Mateo ima talent ali ako sada ode onda je to za nikakve pare!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije