Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal Dinamo

Dinamo pobijedio Sisciju 6:1 u prepunom Domu sportova

futsal Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
12.10.2014.
u 21:31

Dinamo je na kraju slavio sa 6:1. Pogotke za Dinamo zabili su Pavlović, Pezelj (2), Šokota, Novačić i Purgar

Dvorana 2 zagrebačkog Doma sportova bila je premala za sve koji su htjeli prisustvovati premijernom nastupu MNK Futsal Dinama u 2. HMNL sjever. Protivnik je bila Siscia iz Siska, prošlogodišnji prvak ovog natjecanja, a na tribinama se skupilo oko tri tisuće gledatelja.

Dinamo je na kraju slavio sa 6:1. Pogotke za Dinamo zabili su Pavlović, Pezelj (2), Šokota, Novačić i Purgar. Jedini pogodak za goste zabio je Toljan. Dinamo je u utakmicu krenuo agresivno i odlučno, nošen pjesmom Bad Blue Boysa. Koliko su gosti iz Siska bili pod dojmom prepune dvorane kazuje i podatak da u zadnjoj minuti prvog dijela nisu iskoristili kazneni udarac.

Komentara 36

DU
Deleted user
21:52 12.10.2014.

Lijepa podrška.

UV
UvijekDesno
22:12 12.10.2014.

dobra podrska s tribina, a zasto pisete samo o dinamu a ne i drugim klubovima?

KI
kiki77
23:21 12.10.2014.

Mrziteljima Dinama i Hrvatske smeta ovakva atmosfera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije