Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT SA SALZBURGOM
Povratak na članak

Dinamo otputovao po Ligu prvaka, Kranjčar poručio: Neće biti tragedija ako se ne plasiramo

Ako ne uđemo to može biti sportski neuspjeh ili nesreća, ali nikako tragedija. Ulazimo s velikom nadom i uvjerenjem da možemo ostvariti dobar rezultat i ući u grupu najljepšeg natjecanja – rekao je trener Zlatko Kranjčar.

Komentari 14

ZO
zoom
12:40 23.08.2016.

to je dobar pristup, bez opterećenja i imperativa.... jer EU jesen je osigurana, a ako bude i LP-super... mada realno- bez pjace i ako još ode rog bolje da dinamo ne igra LP jer će biti opet kanta za napucavanje i onda je bolje da igra EL gdje ima nekakve šanse, a ne da se na njemu iživljavaju barca, bayern, borussia i slični

VL
VE
vecernji55
15:05 23.08.2016.

Samo odigrajte pošteno, pa kako bude.

VL
DK
dr kaunda
17:38 23.08.2016.

Ajmo Dinamo odigrajte posteno i dajte sve od sebe pa i ako se izgubi nije sramota

VL
MN
Marijan Nikic-Pejic
11:23 24.08.2016.

Od svega je najvaznije posten i profesionalan pristup. Kada se sto se ono kaze ostavi srce na terenu, gledatelji ce biti zadovoljni, pa ako se i izgubi.

VL
SA
SI aka SI
11:50 24.08.2016.

realno, ne bi bila tragedija ne plasirati se, jer momčad bez Pjace, a sada još i Roga, bez ikakvih pojačanja ne može biti ni približno konkurentna kao lani, kada se osim sa Bayernom dobro igralo. Bolje onda EL i pokušati afirmirati mlade igrače, tipa Sosa, Benković, Fiolić, Šemper, Knežević nego blamirati se u LP.

VL
KA
kajinx
14:24 23.08.2016.

Neće biti tragedija ako se ne plasiramo!!! Ovo nije način kako se motiviraju igrači. Dajte se opametite već jednom.

VL
PE
pepper
16:11 23.08.2016.

Kakav mi je to trener? Umjesto da bude motivator,ucitelj,psiholog, on vec unaprijed se priprema na poraz. Da Sam ja igrac moja reakcija bi bila: Ako njega nije briga, nije ni mene. Samo ti meni plati i ja sam zadovoljan. Sa takvom logikom on nebi dugo izdrzao u bilo kojem drugom klubu, bez obzira je nogomet,rukomet,kosarka itd, Sva sreca da nije trener nasim olimpijancima, jer nebi bilo toliko medal ja,

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
12:38 23.08.2016.

Cico Kranjar nema adekvatno klubsko odjelo. Kao da ide u posjet nasin prijateljima iz Rapida u Bec.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.