Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za naslov

Dinamo, oprez! Viktoria stiže na krilima važne pobjede u derbiju

Tomas Chory
Foto: Reuters/Pixsell
17.02.2019.
u 18:55

Viktoria se vodećoj Slaviji približila na samo tri boda

Nogometaši Viktorije iz Plzena doputovat će u Zagreb na krilima izuzetno važne prvenstvene pobjede. U nedjelju su u velikom derbiju svladali prašku Slaviju 2:0, svog jedinoga protukandidata za naslov državnog prvaka. 

Viktoria se zahvaljujući trijumfu nakon 21. kola vodećoj Slaviji primaknula na samo tri boda zaostatka, dok je trećeplasiranoj Ostravi pobjegla na 11 bodova.

Prvi pogodak zabio je Tomas Chory u 45. minuti na dodavanje Davida Limberskog, a gol je uvelike podsjetio na akcije pomoću kojih je Viktoria okrenula protiv Dinama u četvrtak u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige.

Limbersky je na lijevoj strani pobjegao obrani gostiju, pa u sredini pronašao Choryja koji je s ruba peterca pospremio loptu u mrežu.

Istina, gosti su u nastavku pritisnuli domaćine, u 52. minuti čak i slavili loptu u mreži, ali je pogodak poništen zbog zaleđa nakon što je pregledana snimka.

Priču je u 82. minuti glavom zaključio Jean-David Beauguel na dodavanje Milana Havela. Obrana gostiju ga je ostavila usamljenog na petercu, pa francuskom braniču nije bilo teško poentirati.  

Kažimo i to da je Viktoria u derbiju nastupila u sastavu: Hruška - Havel, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Hořava, Kovařík - Chorý.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije