Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olympique iz Marseillea

Dinamo odbio ponudu od četiri milijuna eura za Vrsaljka

Šime Vrsaljko
Goran Stanzl/Pixsell
18.08.2010.
u 07:40

Dinamovi čelnici nisu se sastali s Josipom Skoblarom samo zato da bi ispitali teren za njegovo moguće angažiranje na trenerskoj klupi plavih.

– Razgovarali smo i o igračima – rekao nam je tada Skoblar.

U međuvremenu je Olympique iz Marseillea poslao i te kako bogatu ponudu za Šimu Vrsaljka. No, plavi su odbili ponuđena četiri milijuna eura za igrača koji bi, bude li se i dalje dobro razvijao, mogao uskoro vrijediti mnogo više.

 A i novi trener Vahid Halilhodžić želi imati momčad s kojom će raditi dvije godine i uigrati je.

Komentara 3

OB
-obrisani-
07:49 18.08.2010.

Dinamo odbio ponudu od četiri milijuna eura za Vrsaljka a Luka Koper odbila ponudu od 14 milijona eura za Mirana Pavlina..

LU
luanti
09:13 18.08.2010.

pa kad se za lovrena spominjalo 8 miliona svi su se smijali dinamovim lažima a kad je prodan za te novce nastala tišina sad ide opet ista prića nejde on ispod 10

JO
jozinho
11:09 18.08.2010.

hahahah jedan Vrsaljko od 18 godina vrijedi vise nego cijela slovenska liga muhahahaha janeze nemoj da ti bude muka...odi malo na zrak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije