Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU BRZO REAGIRATI

Dinamo nije uspio realizirati dva jaka transfera, propao dolazak norveškog reprezentativca i bivšeg vatrenog

Zagreb: Trener Čačić i Bruno Petković održali konferenciju za medije
Igor Kralj/PIXSELL
30.08.2022.
u 11:45

Plavi su izborili ulazak u Ligu prvaka i morat će se dodatno pojačati kako bi bili što konkurentniji.

Zagrebački Dinamo još nije riješio pitanje lijevog braniča iako su postojale naznake kako bi mogao u Maksimir sletjeli norveški reprezentativac. 

Međutim, Frederik Andre Björkan je umjesto u Dinamu završio na posudbi u nizozemskom velikanu Feyenoordu na posudbi uz opciju otkupa ugovora. Na mjesto lijevog beka je dosad igrao Robert Ljubičić iako mu to nije prirodna pozicija kao ni Petru Bočkaju koji je više napadački orijentiran. 

Björkan je za reprezentaciju odigrao šest utakmica, a posljednju svih devedeset minuta u pobjedi Norveške protiv Švedske u lipnju ove godine u sklopu Lige nacija.

Marko Pjaca se također spominjao u maksimirskim kuloarima, ali čini se da od njegovog povratka definitivno nema ništa.Ugledni transfer stručnjak di Marzio javlja da bi mogao na novu posudbu i to u Lecce gdje je nedavno stigao Marin Pongračić

Nakon ozljede Boška Šutala, čelnici Dinama i trener Čačić će morati brzo reagirati. Ljetni prijelazni rok zatvara se sutra, 31. kolovoza. 

>> Dinamo burno proslavio plasman u Ligu prvaka, pogledajte kako je bilo u svlačionici!

 

Komentara 23

PE
peronja
13:12 30.08.2022.

Pjaca nikad nije bio stvarna opcija, možda druge ako će biti slobodan igrač. Na tom mjestu ima Dinamo dobru konkurenciju i nije nepohodan. A kaj se tiče ovog beka norvežanina, o'šo čovjek u susjednu državu u velikana europskog nogometa, što Dinamo još uvijek nije, a Hajduk nije ni blizu.

IS
istina00
11:54 30.08.2022.

dinamo mora hitno reagirati! valjda je skautska služba našla bar 5-6 mogućih pojačanja pa da dinamo dovede lijevog beka i bar još jednog stopera jer oba šutala su ozlijeđena, boško nažalost puno teže i va godina je za njega gotova. ako misle s ovakvim kadrom igrati LP, dinamo će biti teška kanta za napucavanje jer i do sada je primao previše golova, a što će tek biti protiv chelsea, milana i red bulla bolje ni ne misliti

PE
peronja
13:09 30.08.2022.

utunelu: ak si tak potkovan onda znaš da je Dinamo u proljeće '20. igrao protiv Villareala u 1/4 EL. Kod kuće je bilo 0:1, a tamo na NJIHOVOM stadionu 2:1 za njih. Tad je Villareal i osvojio EL, a sljedeće godine je bio u ligi prvaka polufinalist. Ove godine je dosta oslabljen i igrao s drugom momčadi protiv Ajduka i dobio ga bez previše muke s 4:2 i 2:0.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije