Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI IM NAJLOŠIJI STADION

Dinamo nema najjeftinije cijene ulaznica u Ligi prvaka! U Pireju su iste, u Kijevu tri puta jeftinije

Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
05.09.2015.
u 15:05

Kijevski Dinamo ulaznice prodaje, kao i prije tri godine - jeftinije od zagrebačkog! Na utakmicu Dinama i Porta, objavio je kijevski klub, može se za između 52 i 300 kuna! Da, 300 kuna je najskuplja ulaznica.

Netko tko kupi paket ulaznica za tri utakmice Lige prvaka za sjevernu tribinu u Maksimiru, što je najjeftinija solucija, to će ga koštati 20 eura po susretu. Goal je istražio koliko ostali sudionici Lige prvaka naplaćuju ulaznice navijačima.

Dakako, u gotovo svim državama koje imaju predstavnike u LP, i životni je standard viši. Pa tako ne čudi da je najjeftinija ulaznica na Arsenalovu Emiratesu 27 funti (280 kuna), sektor gdje će biti Dinamovi navijači prodaje se za 37,50 funti (380 kn), dok najbolja mjesta na stadionu stoje 97 funti. I nema razlike je li suparnik Bournemouth, Dinamo ili Chelsea, cijene su jednake.

Bayern ulaznice za pojedinačne utakmice gotovo da i ne prodaje! Stadion je rasprodan samo od godišnjih ulaznica, a mjesto na sektoru za gostujuće navijače stoji 50 eura.

Treći Dinamov suparnik u skupini Olympiakos drži cijene slične kao što ih je izvjesio Dinamo. Najjeftinija je karta 20 eura, najavljuje se da bi mogla biti čak i 15 eura.

Gledajući momčadi izvan Dinamove skupine, Juventus ulaznice prodaje za 60 do 120 eura za (neke) prvenstvene susrete, dok je za sraz sa Sevillom u Ligi prvaka od 120 do 220 eura. Dakako, putem interneta sve je nešto skuplje...

Barcelona ulaznice za domaći sraz s Bayerom iz Leverkusena naplaćuje od 53 do 650 eura, a za onaj s BATE-om od 39 do 620 eura.

Dok kijevski Dinamo ulaznice prodaje, kao i prije tri godine - jeftinije od zagrebačkog! Na utakmicu Dinama i Porta, objavio je kijevski klub, može se za između 52 i 300 kuna! Da, 300 kuna je najskuplja ulaznica.

Podsjećamo još jednom: od svih 32 stadiona na kojima će se ove sezone igrati Liga prvaka samo na jednom ćete u slučaju lošeg vremena pokisnuti i uprljati se na kojoj god tribini bili i koliko god platili ulaznicu...

>> O ulaznicama za Ligu prvaka čitajte na portalu Goal.com

>> Dinamo objavio cijenu ulaznica za Ligu prvaka: Na Maksimir za 150 kuna!

Komentara 12

ST
stimo
16:27 05.09.2015.

problem kad je 20 kuna problem kad je 400 gdje je ustvari problem..

DU
Deleted user
19:56 05.09.2015.

L Capar .... samo ti brisi komentare... arsenal vs chelsea ti je 250 funti karta, a ne 27 funti... ali tebi je ionak vrhunac stadiona šalata i futsal dinamo

DU
Deleted user
16:33 05.09.2015.

Stalno vam je neki problem. Ne valja 30 kuna,ne valja 400kn godišnja. M kaj hoćete. Ak volite Dinamo biti ćete na teki i bok. Volim te Dinamo. Dinamo se voli ,a ne traži mu se i najmanja greškica. Sramite se ljudi. O sramoti ovih novinarčića neću pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije