Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćamo se na staro
Povratak na članak

Dinamo neće moći sam: Što ispadanje modrih znači za naš koeficijent?

Da je Dinamo uspio izboriti osminu finala Lige prvaka, Hrvatska bi možda u konačnici zauzela željenu 15. poziciju, upravo onu koja nosi dva predstavnika u Ligi prvaka i jednog u Europskoj ligi.

Komentari 16

KA
kanđija
10:37 12.12.2019.

Teško će bilo koja druga ekipa iz HNL osvojiti koji bod jer jednostavno nema se kvalitete. Nisu to za iduću sezonu ni Rijeka, ni Osijek, ni Hajduk. O ostalima nema se što reći..bez većih ulaganja u igrače sve je sanak pusti i lokalno prepucavanje...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:32 12.12.2019.

Bitno da se Hajduk bori protiv sistema Gzire

VL
ON
ON
16:29 12.12.2019.

Mi nemamo pare za zdravstvo,za školstvo, sport i mlade,za stadione,nemamo za naoružanje.Pa zašto mi u Hrvatskoj radimo i plaćamo poreze.Gdje su pare?Kako i tko troši novce?Luda kuća.Sad ću ponovo dobiti crveni karton.I to mije svejedno.

VL
DE
derin
14:06 12.12.2019.

Mi bi htjeli pet klubova u Europi, a ništa ne ulažemo ni radimo. Treba proći 7,8 godina da bi netko ekipu iz HNS-a malo netko prodrmao. Prvo je Štimac preko udruge prvoligaša izgurao reflektore na svim stadionima, pa prije dvije godine Šimić i ekipa su vikali što će nam priče o nacionalnom kampu, kad su nam travnjaci katastrofa. Naši ni udrugu prvoligaša nemaju. Danci od TV prava ubiru 35 milijuna eura, Izraelci 15 milijuna a mi 1,3 milijuna eura. Kad je cifra toliko niska nejasno mi je zašto HRT ne otkupi prava. I od love za euro mogli bi dati svakom klubu pola milijuna kuna da malo urede svoje stadione i vrijeme da se gradovi uključe oko infrastrukture svojih stadiona.

VL
Avatar babas
babas
11:28 12.12.2019.

Padamo u treću ligu europskog klupskog nogometa,svi od 16.og Cipra do 51.Estonije će 2021. imati po 4 kluba u kvalama,prvaka u kvalama LP,u EL nikoga,u kvalama Konfederacijske (Liga za sirotinju) lige 3 kluba.

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
11:10 12.12.2019.

E zato treba sve klubove prodat i privatizirat a ne da crpe paru iz gradskih proračuna, jer vani su svi klubovi u rukama nekakvih gazdi ili šejkovima ili kinezima a kod nas gradonačelnici !

VL
Avatar mustafa1
mustafa1
10:57 12.12.2019.

svijetski doprvak a nema predstavnika u evropskim klubskim takmicenjima,kako to ? ah da,za reprezentaciju igra omrazena dijasora.

VL
Avatar babas
babas
11:38 12.12.2019.

Dinamo je imao 3 meč lopte za prezimljavanje u osmini finala LP,bio bi jedini klub van Top 5 liga u osmini finala LP. Nažalost u dinamovom stilu sve je prokockao i opet izbačen, ne samo iz osmine finala LP,već i iz prezimljavanja u EL. Nikako se rješiti tog gubitničkog mentaliteta,uvijek kada se sve odlučuje u zadnjem kolu,Dinamo ispadne.

VL
DH
dalibor.hren
11:19 12.12.2019.

Zbog čega bi Dinamo morao "raditi" za druge... Biti će u drugom, trećem pretkolu lige prvaka, a ostali se mogu za to izboriti!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.