Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITA MIŠLJENJA

Dinamo neće kazniti Sammira, navijači Štimcu: Ne zovi ga više!

Sammir
Sanjin Strukić/PIXSELL
Autori: rj, av/VLM
04.03.2013.
u 14:16

Facebook Igora Štimca zatrpan je postovima o Sammiru, a uglavnom prevladava mišljenje da ga više ne zove u reprezentaciju

Zbog vožnje u pijanom stanju Dinamo neće kazniti Sammira, neslužbeno doznajem. Podsjetimo, Brazilac je u noći sa subote na nedjelju sa 0,76 promila alkohola u krvi sjeo za volan, a nedugo zatim u centru Zagreba zaustavila ga je policija. Iako mu ovo nije prvi ovakav prekršaj, u Maksimiru ovaj put neće posezati za sankcijama.

Službeno iz Dinama poručuju kako se incident dogodio tijekom dva slobodna dana koja su igrači dobili od trenera te kako Sammir drugi dan nije imao obaveza u klubu. To što je vozio pod utjecajem alkohola je stvar njegove osobne odgovornosti.

U međuvremenu, navijači reprezentacije zatrpali su zid izbornika Igora Štimca mišljenjima oko izostavljanja Sammira iz kadra za utakmicu protiv Srbije, a i dalje.

\"Izborniče, umjesto Sammira Halilović. Rekli ste da mu reprezentacija treba pomoći da bude još profesionalniji. Očito nije pomoglo\", piše navijač Mario Cigula.

\"Izborniče, previše se tom id..tu gleda kroz prste! Igrači u repki trebaju biti uzor našoj djeci, tako da nema mjesta Sammiru i njemu sličnim! Bilić je svojevremeno izbacio 3 igrača iz repke (Srnu, Balabana, Olića) a znam da si veći autoritet od njega\", piše Teo Teo.

\"Igore, pa bolje da naši dečki igraju koji vole popiti, ovi naturalizirani \"Hrvati\" očito malo slabije podnose alkohol (ili puno više piju)\", smatra Dražen Jukić.

\"Poštovani izborniče mislim da je došlo vrijeme da se \"pijani\" Sammir izbaci iz reprezentacije! Ovo nije prvi put da je uhvaćen da je pio, već je se par puta to događalo i svaki puta je obećavao da neće više ali opet to ponovi. Takvi igrači kao Sammir ne zaslužuju nositi sveti dres Hrvatske vatrene reprezentacije!!\", smatra Ivan Antolović.

Ima i glasova za Sammira.

\"Ne dirajte Sammira, to nije nikakav prekršaj, zar se čovjek nemože opustiti kao i svi naši sportaši, a da ga se negleda pod povećalom, netko popije 2-3 piva u tri mjeseca i odmah pljuvati po njemu i kažnjavati. Ne nasjedajte na provokacije nekih navijača...\", smatra Antonio Toni Pijević.

>> Sammir opet pio, u 3.40 uhvatila ga policija sa 0,76 promila alkohola u krvi

Ključne riječi

Komentara 30

PE
Petro11
14:38 04.03.2013.

Novinari ga pratili i pozvali policiju da ga zaustavi! Tko je to pijan sa 0,76 % alkohola! Nekad je bilo dozvoljeno 0,8! Sramota sto mu rade! Pa nije on Mamic on je ipak klasa za 98% hr nogometasa!

Avatar jocker-3
jocker-3
14:50 04.03.2013.

Zašto ti isti novinari ne prate Linića,jer on izgleda puno pijaniji od Samira...a Samir ovako sam bez žene i djeteta mora nekamo izići,a on nema ni prijatelja....pitam ja tog novinara kaj bi on napravil da je na njegovom mjestu...svi sportaši lumpuju,ali imaju zaštitare da ih nitko od novinara nemože pratiti......nezamjeram Samiru kaj to tak izleti,ali život treba živjeti....u tuđoj zamlji pogotovo...

Učitelj
14:37 04.03.2013.

ovaj barem nikada nije bježao iz kampa. što ćemo s kapetanom reprezentacije i njegovim kompanjonima koji su bježali iz hotela na istočnjački melos više puta nego je sammir u slobodno vrijeme bio po gasom? ha, vjerojatno su i neki treneri bili tamo, pa je to oprošteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije