Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Dinamo neće dočekati Nives Celzijus, Lučko seli u Kranjčevićevu

Nives Celzijus (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
06.08.2011.
u 10:21

Zbog crvenog kartona (Balić) i ozljede (Batur), Zaprešićani uči gostovanja u Vinkovcima ostali bez polovice obrane

Nives Celzijus neće ovaj put biti specijalna gošća nogometnog kluba Slaven Belupo, ali bez obzira na to, stadion će sigurno biti dobro ispunjen jer u goste dolazi Dinamo.

– U posljednjih desetak godina Dinamu nikad nije bilo lako u Koprivnici. Oni su trenutačno naša najbolja momčad, ali se nećemo lako odreći bod(ova) – rekao je Roy Ferenčina, trener Slavena koji je prokomentirao i ždrijeb kvalifikacija za Ligu prvaka.

– Malmö je kvalitetna momčad, ali daleko od toga da se ne može proći – istaknuo je Ferenčina.

Tisuće navijača iz Lučkog ponovno se večeras seli u Kranjčevićevu, gdje novi prvoligaš traži prvu pobjedu.

Komentara 2

Avatar džon vejn
džon vejn
10:36 06.08.2011.

˝Tisuće navijača iz Lučkog ponovno se večeras seli u Kranjčevićevu, gdje novi prvoligaš traži prvu pobjedu˝ hahahaha nikad dosta ironije kad je hnl u pitanju.

AM
Ambas41
16:52 06.08.2011.

@ antitalent Ja sam iz Luckog,i kada je Lucko igrlo prvu utakmicu proziv zadra cijela domaca tribina na kranjcevicevoj je bila puna.Znam to jer sam i ja bio na utakmici,nazalost na ovu sad nemogu doc jer nisam u Hrvatskoj trenutno. Ja znam da kranjcevicevu nije problem napunit,ali uzmi u obzir da lucko nije Zagreb i da u Luckom ne zivi skoro milijun ljudi,zapravo neznam jel zivi i 5 tisuca ljudi. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije