Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doznaju Talijani

Dinamo ne popušta: Odbio deset milijuna eura za jednu od glavnih uzdanica

Lovro Majer
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
22.01.2021.
u 11:50

Talijanski mediji otkrivaju da je tamošnji prvoligaš Fiorentina za Lovru Majera ponudila oko deset milijuna eura uz neke bonuse.

Odlični ovosezonski nastupi Dinamova veznjaka Lovre Majera (23), koji je u 22 nastupa uz pet pogodaka upisao i osam asistencija, privlače brojne klubove te bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.

Nema sumnje kako ponuda ne nedostaje, a talijanski mediji otkrivaju da je tamošnji prvoligaš Fiorentina ponudila oko deset milijuna eura uz neke bonuse. No, hrvatski prvak odolio je toj ponudi te vjeruje kako za Majera može dobiti barem 15 milijuna eura.

Lovro Majer
1/8

Tuttomercatweb piše kako je mladi hrvatski veznjak san Viola, ali da oni teško mogu udovoljiti Dinamovim željama.

Majeru ugovor s Dinamom vrijedi do lipnja 2026. godine, a prema Transfermarktu njegova vrijednost iznosi deset milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:10 22.01.2021.

San Viola, kako lepo zvuči

FR
Frapin
12:22 22.01.2021.

Pod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije