Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVOVSKA POSVETA

Pogledajte kako je Dinamo proslavio prodaju svih ulaznica za veliki derbi

Dinamo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
12.07.2015.
u 12:41

U klubu su sa zapadne tribine objesili veliki Dinamov dres.

Derbi Dinama i Hajduka sve je bliže, a poseban je po tome što će stadion Maksimir biti pun navijača koji su kupili ulaznice. Tako nešto ne pamti se još od 2006. godine, kad je na derbiju posljednji put bilo ispunjeno sve do posljednjeg mjesta. Da to obilježe, u klubu su sa zapadne tribine objesili veliki Dinamov dres.

Na njemu piše "Nema predaje", a površine je 650 metara kvadratnih! Plijeni pozornost, u svakom slučaju, a i dodatno "nabrijava" atmosferu za prvo kolo Prve HNL, baš u trenucima kad dolazi "najljući" protivnik.

Sigurno je da bi svi na stadionu i klubu voljeli da susret završi kao prošli put, u 34. kolu prošle sezone modri su slavili 4:0 i "kuglice" su željele da ovi klubovi na istom mjestu otvore i novu sezonu.

Razlika je u tome što izvršnog predsjednika i trenera neće biti jer su u pritvoru, a i klub se nije morao mučiti dijeliti besplatne ulaznice i nagradne ulaznice kroz razne promocije već su rasprodali sve po simboličnim cijenama od deset kuna te se i sami iznenadili jer nisu planirali otvarati tribine sjever i zapad gore. Morali su, ne bi inače uspjeli sve zainteresirane smjestiti na stadion.

>> Dinamo rasprodao sve ulaznice za derbi, otvaraju se dodatne tribine!

Komentara 17

CP
Cviet Prigorja
13:15 12.07.2015.

Svi ovi udari na Dinamo, Repku i Hrvatsku su obična pimpekova prašina. Kaj je ostalo od slavne i nepobjedive srpskr vojske - orjunaši niš koristi.

AN
ANTIkomunist55
12:59 12.07.2015.

nema predaje sve protiv Jugokomunista hehehehe izgleda da Dinamo dobiva i ovu bitku protiv ovih na vlasti

GI
gismund
14:49 12.07.2015.

bravo dinamo, pokažimo crvenima da im neće uspjeti uništenje dinama! a bile ćemo danas pregaziti kao plitak potok, plač i lelek čut će se do splita,hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije