Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Splita

Dinamo na molbu obitelji odustao od minute šutnje za Tomislava Salopeka

Tomislav Salopek
15.08.2015.
u 13:56

- Iako je ideja bila uoči subotnjeg derbija održati minutu šutnju za Tomislava Salopeka na molbu obitelji to se ipak neće dogoditi.

Nakon što je ISIL objavio da je ubio hrvatskog taoca Tomislava Salopeka, GNK Dinamo, čiji je on bio vatreni navijač, objavio je kako će uoči utakmice protiv Splita na Maksimiru biti održana minuta šutnje. No, hrvatski prvak na kraju je od toga odustao nakon molbe Tomislavove obitelji.

- Iako je ideja bila uoči subotnjeg derbija održati minutu šutnju za Tomislava Salopeka na molbu obitelji to se ipak neće dogoditi. Naime, Tomislavova obitelj se nada i vjeruje da je on živ i da će se jednoga dana, što prije, vratiti kući. Naravno, Dinamo također vjeruje u takav ishod i s njima smo u molitvama, poručili su iz kluba.

Inače, Salopek je bio vatreni navijač pa su se od njega oprostili i BBB-i, ali i članovi KN Uvijek vjerni.

"Tomislave, bio si jedan od nas", poručili su boysi, a iz grupe Uvijek vjerni stiglo je obećanje:

"Mi ti obećajemo da ćemo Eiffelov toranj iduće godine za vrijeme Eura ukrasiti tvojim imenom i našom ponosnom zastavom".

>>Navijači reprezentacije: Tomo, Eiffelov toranj ćemo na Euru ukrasiti tvojim imenom

>>'U slučaju Tomislava Salopeka u pitanju nije bio novac, a otet je slučajno'

>>Tomislav Salopek: 
žrtva rata u kojem smo zaboravili da sudjelujemo

Komentara 12

SM
smoking
16:08 15.08.2015.

Dinamo hvala!

RA
rafaell
18:32 15.08.2015.

zbilja neznam zašto gajiti lažnu nadu,za one kojima je najteže mozak čudno radi te gube realnost,no šta treba političarima,biskupima i medijima da griju lažnu nadu obitelji?Danas sam vidio fotografiju iako nisam imao namjeru ali mi je rođak pokazao pa sam pogledao,po medijima bi mislio da su prikazali dekapitirano tijelo pa da možda ima nade a ovi plaćeni(!?)sotonisti mu postavili glavu na prsa ako nema nikog sličnog rekao bi da je glava nažalost Tomislavova

AL
alfredö
16:28 15.08.2015.

Tomislav sigurno nije navijac tatinog dynama. pa s toga ne treba tata na njegovoj tragediji uzimat jeftine bodove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije