Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNI KRUG

Dinamo mu je spasio karijeru, a sad ga želi Barca! Za cijenu se ni ne pita

Zagreb: Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju zaostalu utakmicu 6. kola HNL-a
Igor Kralj/PIXSELL
15.04.2021.
u 17:54

Kao gotov i moćan igrač vratit će se možda tamo gdje je sve krenulo pa pokušati dosegnuti nogometne vrhunce i ispuniti san...

Dani Olmo bio je kapetan mlađih uzrasta u Barceloni, igrao je za sve uzraste reprezentacije Španjolske, ali kako se približavao trenutak za potpisivanje profesinalnog ugovora, bilo je jasnije da bi karijeru trebao nastaviti drugdje. Na iznenađenje mnogih, njegov otac Miquel izabrao je Dinamo.

Te 2014. kao 16-godišnjak, Dani nije pokazivao sav taj raskošni talent, ali trebalo je strpljenja. Kojeg nije nedostajalo u zagrebačkom klubu i s vremenom se Olmo pokazao kao glavna karika, kao nogometaš pred kojim je sjajna budućnost.

Zašto sve ovo pišemo? Jer ga Barcelona želi natrag već od ovog ljeta! Iz Dinama se Olmo 2020. prodao u RB Leipzig za ukupno 22 milijuna eura, a trenutna mu je tržišna vrijednost prema Transfermarktu 38 milijuna eura.

Ugovor s njemačkim klubom traje do 2024. pa će Barca morati platiti osjetno veći iznos od onog na koji je Katalonac procijenjen trenutno. Moguće da bi se klubovi "našli" na oko 50 milijuna eura, uz razne bonuse. Što takvom gigantu nije problem, posebno ako u Olmu vidi dugoročno rješenje.

Dakle, španjolski reprezentativac, kojem je Dinamo spasio karijeru i vinuo je u nebesa, kao gotov i moćan igrač vratit će se možda tamo gdje je sve krenulo pa pokušati dosegnuti nogometne vrhunce i ispuniti san...

Komentara 6

Avatar acivij
acivij
19:30 15.04.2021.

Koliko očeva je uništilo karijere svojih sinova, prije nego su i počele.. Dani, prije svega, ima sreće što ima pametnog oca! Svaka mu čast! Sve ostalo je rad, i samo rad. Talent je manji dio uspješne priče!

KE
kentie
23:08 15.04.2021.

Ja Daniju želim svu sreću i radost ovog svijeta, jer je vrlo korektan i pristojan mladić, nikad ne zaboravlja NK Dinamo, koji mu je bio i otac i majka kad je rasao i stasao u vrhunskog mladog nogometaša...svojom kvalitetom najbolja je "reklama" Dinamu za kojeg čujem, onak' nekak' izdaleka, da brojni jako mladi španjolski nogometaši žele doći baš u kod njega na obuku i nauku za budućeg mladog i kvalitetnog nogometaša u seniorskom uzrastu...

ZI
zivko1
07:23 16.04.2021.

Olmo je igrač za Barcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije