Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Dinamo može odahnuti, Rijeka ni četvrti put ove sezone nije pobijedila Slaven!

Slaven Belupo - Rijeka
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/8
02.04.2016.
u 20:44

Slaven Belupo je uspio osvojiti bod nakon 0:0 u Koprivnici

Nogometaši Rijeke su u 29. kolu remizirali s domaćinom Slaven Belupom te time posustali na prvoj prepreci u svom "lovu" na Dinamo i titulu prvaka. Ostalo je 0:0 u utakmici koja potvrđuje da momčadi Matjaža Keka ne leže Koprivničani.

Nije to bila utakmica za pamćenje i jedino pozitivno što se može izdvojiti jest bod domaćima, koji neće nimalo žaliti za izostankom nogometne ljepote. Sad imaju 31 bod, sedmi su i daleko od zone ispadanja. Uz to, sad su vidjeli da se mogu nositi s Rijekom u uzvratu polufinala Kupa.

Također, Koprivničani su već "skidali" četvrti put ove sezone dva boda Rijeci i samo su jedan od niza klubova protiv kojih su Matjaž Kek i društvo "prosipali" bodove. Tu su još triput Inter i jednom Osijek. Zna se da klubovi osvajaju prvenstva pobjedama u "malim" utakmicama, a Rijeka to nije apsolvirala te je ostala bez 16 bodova protiv klubova koje je morala dobiti, barem "na papiru".

Koprivničani su po drugi put na svom travnjaku izborili 0:0, a na Rujevici je bilo 3:3 i 1:1 pa tako jedina pobjeda Riječana jest u polufinalu Kupa (2:1).

>> Mamić: Siguran sam da ćemo do Rujevice dobiti sve utakmice, za Rijeku ne znam

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 6

DU
Deleted user
22:37 02.04.2016.

Bili ipak će vječni prvak opet biti prvak. Hajdukovče nije ti uspjela Rijeka malo život učiniti lijepšim. Hajduk dakako ne može. Gadne šokove proživljavaš u zadnje vrijeme. Evo ti opet kifla Dinamo šampion.

RI
rikavac
21:24 02.04.2016.

haha toliko o Rijeci da ce bit prvak ,jer najvili su pobijedu na Rujevici i tad ce bit prvaci. hahah Matjaz Kek taj,vrsni trener.

Avatar wopa
wopa
06:00 03.04.2016.

Bas smo se bili prepali pa da mozemo odahnut, de nemoj pricat nebuloze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije