Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda petrolula

Dinamo mora pripaziti: Mutu želi opet igrati za Rumunjsku!

adrian mutu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.08.2014.
u 12:22

Volio bih opet igrati za Rumunjsku, ali nije do mene - ističe Briljantni, kako mu tepaju Rumunji.

Adrian Mutu, prva zvijezda Petrolula, Dinamovog protivnika u Europskoj ligi, još se ne predaje te unatoč tome što ima 35 godina ponovno želi igrati za rumunjsku reprezentaciju.

- Volio bih opet igrati za Rumunjsku, ali nije do mene - ističe Mutu koji je iz nacionalne vrste izbačen prošle godine nakon šale na račun izbornika Victora Piturce. Napadač je, naime, na Facebooku objavio fotografiju izbornika s montiranom glavom Mr. Beana što se Piturci niti najmanje nije svidjelo.

A napadač koji je u karijeri promijenio 12 klubova zna što mu je činiti ako želi zaintrigirati izbornika. Ono što mu i ide najbolje - tresti mreže suparnika. I silovito je krenuo ove sezone! Četiri pogotka uz tri asistencije, njegov je učinak u osam utakmica. Dinamo mu je jedna od prepreka na tome putu i modri će 21. kolovoza morati posvetiti posebnu pozornost bivšem napadaču Juventusa, Chelsea, Fiorentine, Intera...

Briljantni, kako mu tepaju Rumunji, treći je strijelac njihove reprezentacije svih vremena (29 pogodaka, Hagi je prvi sa 35), a u njoj ga vidi i trener Petrolula Razvan Lucescu.

- On mora igrati za Rumunjsku. Fantastičan je igrač. No, o tome će odlučiti izbornik - kaže Lucescu i naglašava kako će Dinamo biti snažan protivnik.

- Dinamo ima bolje igrače od Viktorije Plzen, našeg prethodnog suparnika. Međutim, imena igrača ništa ne znače na igralištu pa su nam šanse podjednake - kaže trener Petrolula.

>>Mamić svjestan snage Petrolula, već su slavili ove godine protiv Dinama!

Komentara 3

DR
draxy
13:06 12.08.2014.

Dolazak Ogija će u mnogome promijeniti igru Dinama i sa njim napokon postajemo agresivniji i jači u sredini terena tako da ne samo da ćemo proći Petrolul nego ćemo uzeti i dosta bodova u grupnoj fazi.

ST
stefj
12:52 12.08.2014.

Sve nove akvizicije Dinama neće pomoći da prođu Rumunje. Razbili su Viktoriju, a Viktorija je igrala ligu prvaka kud i kamo uspješnije nego Dinamo EL. Bit će Dinamu ova sezona uopće bez Europe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije