Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKID UGOVORA

Dinamo mora Čačiću isplatiti odštetu zbog otkaza, a iznos je ogroman

Velika Gorica: Gorica i Dinamo odigrali 1:1 u utakmici 27. kola SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
06.04.2023.
u 07:25

Danas će se razgovarati o odšteti koja će biti jako visoka - milijun i pol eura bruto. Posljedica je to odluke Barišića i Antolića koji su Čačića nedavno nagradili produljenjem ugovora i dodatnom pozicijom sportskog direktora.

Ante Čačić dobio je otkaz nakon serije katastrofalnih rezultata koja je kulminirala jučerašnjim porazom od Šibenika (2:1) na Šubićevcu i ispadanja iz polufinala Kupa.

Dinamov predsjednik Mirko Barišić te četveročlana uprava u sastavu Vlatka Peras, Dario Šimić, Darko Podnar i Danijel Tomačić odmah nakon utakmice napustili su Šubićevac i krenuli na sastanak na kojem je odlučeno da je Čačić bivši.

Jedino je to logično rješenje nakon što je Dinamo s 1:2 izgubio u polufinalu kupa od Šibenika, ali i nakon što je u posljednjih šest utakmica ostvario samo jednu pobjedu.

Danas će se razgovarati o odšteti koja će biti jako visoka - milijun i pol eura bruto. Posljedica je to odluke Barišića i Antolića koji su Čačića nedavno nagradili produljenjem ugovora i dodatnom pozicijom sportskog direktora.

Moguće da će to odšteta biti nešto manja, no iznos će svejedno biti jako visok. Čačić je ugovor s Dinamom imao do ljeta 2024.

>> Pogledajte nevjerojatnu atmosferu na Šubićevcu nakon gola Šibenika

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
08:12 06.04.2023.

Neka mu plate Barišić i Antolić koji su mu dali takav ugovor...

PN
premda_nije
10:44 06.04.2023.

Hoće li država opet osuditi one koji su Čačiću ovo omogućili da su oštetili klub? Ili je samo jedan "dežurni lopov"?

DM
drazen.muhvic
08:20 06.04.2023.

Jel to ekipa dijeli na tri dijela? Mislim ono, trojica su u talu, pa eto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije