Naslovnica Sport HNL

Dinamo doveo mladog igrača koji je nedavno debitirao za reprezentaciju

Ove sezone za Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BIH u susretu protiv SAD-a
13. veljače 2018. u 18:19 6 komentara 2848 prikaza
Luka Menalo
Foto: GNK Dinamo

Luka Menalo novi je Dinamov igrač! S plavima potpisao ugovor na pet godina. Reprezentativac BIH, 21-godišnji lijevi krilni igrač priključit će se plavima na ljeto, piše GNK Dinamo.

Ove sezone za Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BIH u susretu protiv SAD-a. 

- Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim - izjavio je Menalo nakon potpisa ugovora.

Njega kose
BUDI DIVA
U Novoj godini zablistaj poput holivudske zvijezde: Kako uz male trikove do idealne frizure za najluđu noć

A1 izdvaja za Vas

  • zg4ever:

    Naravno gdje će nego u najveći hrvatski klub. Neki mali klubovi iz hrvatske su ga jako željeli,ali Dinamo je to......nema se tu šta misliti.

  • zg4ever:

    Nije mi jasno kako to da je Menalo izabrao Dinamo koji navodno nema love, umjesto Hajduka koji navodno pliva u njoj. Stvrano čudno.

  • MaraM:

    Nema veze, dovest će rival najveću nadu Madagaskara..