Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao na pet godina

Dinamo doveo mladog igrača koji je nedavno debitirao za reprezentaciju

Luka Menalo
Foto: GNK Dinamo
13.02.2018.
u 18:19

Ove sezone za Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BIH u susretu protiv SAD-a

Luka Menalo novi je Dinamov igrač! S plavima potpisao ugovor na pet godina. Reprezentativac BIH, 21-godišnji lijevi krilni igrač priključit će se plavima na ljeto, piše GNK Dinamo.

Ove sezone za Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BIH u susretu protiv SAD-a. 

- Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim - izjavio je Menalo nakon potpisa ugovora.

Komentara 6

DU
Deleted user
18:35 13.02.2018.

Naravno gdje će nego u najveći hrvatski klub. Neki mali klubovi iz hrvatske su ga jako željeli,ali Dinamo je to......nema se tu šta misliti.

DU
Deleted user
21:00 13.02.2018.

Nije mi jasno kako to da je Menalo izabrao Dinamo koji navodno nema love, umjesto Hajduka koji navodno pliva u njoj. Stvrano čudno.

MA
MaraM
19:09 13.02.2018.

Nema veze, dovest će rival najveću nadu Madagaskara..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije