Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTIŽNA PREDNOST

Dinamo Kijev obranio naslov, Domagoju Vidi 90 minuta

Domagoj Vida
Screenshot/YouTube
24.04.2016.
u 21:32

Kako prema rasporedu imaju još i utakmicu protiv Metalurga iz Zaporožja koji je odustao od natjecanja, pa će susret biti registriran sa 3-0 u korist Dinama, Kijevljani su već postali nedostižni za sastav iz Donecka.

Nogometaši kijevskog Dinama obranili su naslova prvaka Ukrajine, te osvojili ukupno 28. naslova prvaka u klupskoj povijesti, imaju 13 naslova iz SSSR-u i 15 u Ukrajini, zahvaljujući minimalnoj 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Vorskle u susretu 23. kola.

Ovom pobjedom Dinamo je tri kola prije kraja prvenstva pobjegao drugom Šahtaru na sedam bodova razlike, 64 naprema 57, no kako prema rasporedu imaju još i utakmicu protiv Metalurga iz Zaporožja koji je odustao od natjecanja, pa će susret biti registriran sa 3-0 u korist Dinama, Kijevljani su već postali nedostižni za sastav iz Donecka.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je čitavu utakmicu za Dinamo.

>> Nisam zadovoljan svojom igrom na lijevom boku

Komentara 1

Avatar dzambo
dzambo
05:31 25.04.2016.

Dynamo ko Dinamo....ovi od 62 godine u SSSR-u samo 13 titula a kad si postali ''samostalni'' onda u 26 god cak 13 titula prvaka...i kod ovih nova drzava ''slaba liga''....sve se svodi na jedan...dva....cisto dosadno....ajd barem taru one klubove sa kojima nisu bas mogli lako u SSSR ligi sad u ovoj domacoj barem su ''glavni''...al eto i oni imaju svog gazu ''Surkisa'' koje je osnivanjem nove drzave ''odjednom'' postao bogat....a prije toga je bio tam neki ''sef inzinjera'' i tak to...boze...boze...u ovim ''novim nezavisnim'' se bogastvo stvaralo za par mjeseci....a onima na Zapadu treba 10-20-30 godina....a kak nece kad sve sto je bilo ''narodno'' pretvoreno je preko noci u samo bogastvo jednog pojedinca...pa kak onda da se nove nezavisne drzave porede ili da ce postat za vecinu stanovnistva ''nova Svicarska''....ma nema sanse....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije