Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicija se nastavila

Dinamo je u utakmici s navijačima predstavio nove dresove

Dinamo - Navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
08.07.2016.
u 21:54

Novi dresovi su udobni i vjerujem da ćemo u njima odigrati još jednu uspješnu i kvalitetnu sezonu - kaže Dinamov kapetan Domagoj Antolić

Dinamo je u utakmici s navijačima prezentirali prekrasan domaći plavi dres dok su vjerni navijači najboljeg hrvatskog kluba igrali u žutoj kombinaciji.

Zanimljiva malonogometna utakmica igrala se na terenu s umjetnom travom u Maksimiru. S jedne strane u tradicionalno lijepim i plavim dresovima prvaci Hrvatske Antolić, Pivarić, Rog, Ćorić, Henriquez i Ježina na golu, a s druge, pojačani vratarom Šemperom, u rezervnoj garnituri pet navijača koji s tribina već godinama prate uspjehe Modrih.

- Jako su udobni novi dresovi i vjerujem da ćemo u njima odigrati još jednu uspješnu i kvalitetnu sezonu. Uvijek me ljudi pitaju "koji je meni dres ljepši?", a moj odgovor je uvijek isti: jako su lijepi i atraktivni rezervni dresovi koji su ove godine žuti, a znali su prošlih sezona biti zlatni odnosno narančasti, ali meni je kao kapetanu Dinama i Zagrepčaninu uvijek najljepši plavi dres mog kluba. Što se tiče same utakmice moram priznati da je bilo baš zanimljivo, bilo je napeto i mislim da smo se svi skupa dobro zabavili – rekao je nakon utakmice dobro raspoloženi kapetan Domagoj Antolić.

Komentara 5

WO
wormeaten
00:18 09.07.2016.

Pa nisu mi baš nešto dresovi. Ljepši su mi lanjski.

CR
CroRMcfDZ
01:54 09.07.2016.

@Bjelovar112 A da si bio ti, onda bi to bilo ok? Mozda bi bas jedan od njih koji je bio to napisal za tebe. Ti znas da oni ne navijaju? Ti si vidio da oni zicaju karte? Boze mili...zavist je bas gadna stvar...

BJ
Bjelovar112
22:58 08.07.2016.

zasto je to bas tih 5 navijaca mi koji navijamo a da se ne isticemo i ne zicamo karte mi.ne valjamo i cast bi nam.bila odigrati malo sa nasim.igracima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije