Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE NA POSUDBU

Dinamo iz Sportinga doveo Wilsona Eduarda!

Wilson Eduardo
Sporting
20.07.2014.
u 15:24

- Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson itekako pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad – rekao je zadovoljni trener modrih Zoran Mamić.

Modri su dogovorili dolazak još jednog velikog pojačanja jer u Dinamo iz Sporting Lisabona dolazi Wilson Bruno Naval Costa Eduardo! Wilson Eduardo je napadač koji često igra i na krilnim pozicijama, u Dinamo dolazi na posudbu godinu dana nakon čega će hrvatski prvak imati pravo otkupiti njegov ugovor.

- Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson itekako pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad. Naravno, odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića, Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop – rekao je zadovoljni trener modrih Zoran Mamić.

Modri su kratko, ali intenzivno i vrlo uspješno vodili pregovore s čelnicima Sportinga oko dolaska sjajnog napadača, a posebno veseli što je sam igrač bio itekako zainteresiran za dolazak u Zagreb. Wilson je prošle sezone upisao 20 nastupa za Sporting i tako ugradio svoj dio u sjajan uspjeh i osvajanje drugog mjesta; iza prvaka Benfice, ali ispred Porta.

Igrač je još bolje krenuo u novu sezonu, fantastično odradio pripreme sa Sportingom i zabio čak četiri  pogotka u isto toliko nastupa zbog čega ga je trener Sportinga itekako htio zadržati u Lisabonu, ali Wilson se odlučio doći u Dinamo. Razgovori koje je u ime hrvatskog prvaka vodio izvršni predsjednik Zdravko Mamić bili su uspješni i Wilson će karijeru nastaviti u redovima najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Wilson Eduardo će u ponedjeljak u Zagrebu napraviti liječnički pregled, a popodne će, ako sve bude u redu, odraditi i prvi trening za novi klub.

>> Andrijašević: Tudoru nisam 'legao', a Hajduku trebaju ljudi koji mu žele dobro

Komentara 16

TR
traflu
15:53 20.07.2014.

Mislim da je dobar.Kaj sada kažete tovari.Jel vam opet Mamić kriv kaj ne možete nikoga kupiti

MA
matejdvdinamo
15:52 20.07.2014.

sjajno sjajno

WE
westsideZG
16:00 20.07.2014.

Odlican,jos uvjek dosta mlad igrac koji se moze idealno križati sa soudanijem i fernandesom (svi pricaju portugalski).Nikada nije dobio pravu priliku u Sportingu a bio je mozda najbolji ofenzivni igrajuci za U21 reprezentaciju. Steta kaj dolazi samo na posudbu,nema sanse da ce dinamo uspjeti otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije