Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zokijeve muke

Dinamo ima rupe koje će teško zakrpati do utorka

Dinamo - Zagreb
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
18.10.2015.
u 15:45

Najveći je problem Arijan Ademi, on je suspendiran i čeka B nalaz dopinškog testa. Zoran Mamić nema igrača koji bi ga zamijenio, a za Grke bi trebao tri igrača Ademijeva tipa. A sad nema ni tog jednog.

Koliko god je domaće prvenstvo plavima, kako oni kažu, najvažnije jer samo preko njega opet u Maksimir mogu dovesti momčadi kao što su Bayern, Arsenal i Olympiakos, s kojima u Ligi prvaka igraju ove godine, fokus je ipak na tom europskom klupskom elitnom natjecanju. Bez obzira na to što je Dinamo protiv Zagreba pobijedio, što je igrala prilično kombinirana momčad koja sigurno neće igrati u utorak protiv Arsenala, baš se u tom ligaškom srazu vidjelo da bi plavi mogli imati gadnih problema protiv Olympiakosa.

Prvo, primiti gol u 17. sekundi utakmice smiješno je.

- Dekoncentracija je to koja nam se ne smije dogoditi. I nije bila jedina - jasno je svojim suigračima poručio vratar Eduardo koji je, eto, preko Dinama, uspio ponovno doći u reprezentaciju Portugala.

Da, da je ta 17. sekunda bila jedina greška, ne bi bilo veće brige za Zorana Mamića. Ali kad vam momčad koja još nikoga nije pobijedila u HNL-u ove sezone, koja je uvjerljivo posljednja na tablici, stvori još nekoliko prilika, kad Dinamo sam napravi toliko gluposti, onda je jasno da su problemi znatno veći. Takve gluposti koje je radila i vezna i zadnja linija Olympiakos će znati kazniti s nekoliko pogodaka.

Najveći je problem Arijan Ademi, on je suspendiran i čeka B nalaz dopinškog testa. Zoran Mamić nema igrača koji bi ga zamijenio, a za Grke bi trebao tri igrača Ademijeva tipa. A sad nema ni tog jednog.

Logično je da na toj poziciji zaigra Goncalo. No, tko će igrati stopera? Taravel je jedan od dvojice, a drugo je mjesto otvoreno. Mladi Benković velik je potencijal, izgorio je protiv Bayerna, ni protiv Zagreba nije djelovao dobro i nikako ne bi bilo dobro dečka baciti u novi oganj te ga potpuno psihički izgubiti. Kako je Schildenfeld ozlijeđen, a Sigali, iako se oporavio, neće igrati jer postoji opasnost od obnavljanja ozljede, i Zoki je rekao da neće igrati. Dakle, rješenje je Goncalo i sad se sve vrti oko njega, a dosad je uglavnom imao status pričuve. Ode li na stopera, onda je opet otvoreno pitanje defenzivnog veznog. Machado igra jako dobro, imao je tri asistencije protiv Zagreba, on se i vraća i pomaže obrane, ali tko uz njega? Antolić će biti jedan i on zna pomoći obrani, ali je pitanje tko još. Bez Antolića, Ademija i, kad je još izašao i Machado, Dinamo je i protiv Zagreba izgledao opasno ranjivo.

Sve te rupe Zoki Mamić teško će začepiti iako priželjkuje kompaktnu momčad kakva je bila protiv Arsenala.

- Moramo biti koncentrirani, ne smijemo raditi greške protiv Olympiakosa, u kojem imam nekoliko prijatelja i znanaca, Felipe Pardo i Leandro Salino su igrali sa mnom u Bragi, kao i njihov trener Marco Silva. Nismo se čuli, razgovarat ćemo nakon utakmice - kazao je Eduardo.

>> Loše vijesti za Dinamo, Olympiakos pobijedio AEK čak 4:0!

Komentara 9

AN
antitovari
17:11 18.10.2015.

Junac Dinamove najvece rupe su novinari koji prije svake vazne tekme seru po Dinamu !

MA
-Marsijanac-
16:33 18.10.2015.

Ma treba srediti te Grke i tocka. Naprijed plavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VE
Velikogoričan56
17:12 18.10.2015.

Robert Junaci potrudio se započeti seriju negativnih članaka o Dinamu , čak je došao i radit u subotu. Očekiujemo daleko gore članke u ponedeljak i utorak, sve da se što je moguće više gledaoca odbije od dolaslka na utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije