Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RJEŠENJE ZA SVE

Dinamo i Anderlecht odigrat će novu utakmicu?

Dinamo juniori, Liga prvaka mladih
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
26.02.2016.
u 12:50

– Ovo se jednostavno nije smjelo dogoditi. No, kako je riječ o maloljetnicima i djeci, bilo bi loše da Uefa utakmicu registrira rezultatom 3:0 za Anderlecht. Zato mi se čini kako je nova utakmica najrealnija opcija – rekao je Zoran Mamić.

U Maksimiru se i dalje puno raspravlja o velikoj pogrešci te nastupu Matije Fintića s tri žuta kartona u juniorskoj utakmici protiv Anderlechta. No, čini se kako Dinamo ipak neće biti izbačen iz Lige prvaka, već će se igrati – nova utakmica, piše Goal. Na tome svakodnevno rade predstavnici Dinama, Anderlechta i Uefe, pa se čini kako će se ipak pronaći kvalitetno rješenje.

– Ne vidim razlog zašto se ne bi odigrala nova utakmica. U pregovorima smo s Anderlechtom, čekamo još njihov dopis s pristankom na novi dvoboj. S obzirom na to da se oni nisu žalili na konačni ishod te utakmice, ovo bi moglo biti idealno rješenje za sve strane – kazao je Zoran Mamić, pa dodao:

– Ovo se jednostavno nije smjelo dogoditi. No, kako je riječ o maloljetnicima i djeci, bilo bi loše da Uefa utakmicu registrira rezultatom 3:0 za Anderlecht. Zato mi se čini kako je nova utakmica najrealnija opcija. Protiv toga ništa nemaju ljudi u Anderlechtu, ali ni u Uefi.

>> Čitavi tekst pročitajte ovdje

>> Ja sam kriv što je Fintić igrao, Uefa će nas vjerojatno izbaciti iz Lige prvaka

Komentara 18

MI
mirko0410
13:24 26.02.2016.

koje gluposti ili prolazi Dinamo i Anderlechtu nagrada za Fair play ili prolazi Anderlecht nema trečeg

ER
eragram
13:53 26.02.2016.

Da osim onoga koji je pogriješio u Dinamu ima još specijalaca ( spremni za specijalistički pregled ) dokaz je ova izjava. Naime u Pravilima za Ligu mladih 2015/2016 disciplinske mjere se mogu pokrenuti samo ako ih pokrene protivnička strana, dakle Anderlecht. Ako ne piše u Pravilima da UEFA po službenoj dužnosti pokreće postupak onda ga ne može ni pokrenuti jer to bi bio presedan. Delegat je morao zabiljećiti incindentnu situaciju kako bi se u slučaju žalbe potvrdila činjenica da je za Dinamo nastupio igrač koji nije imao pravo. 29.02. UEFA može samo zaključiti da je igrao igrač koji nije smio i da ne postoji žalba na tu utvrđenu činjenicu. Kako nema ćalbe Anderlechta nema ni kazne za Dinamo.

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
13:07 26.02.2016.

Najgluplje moguce rijesenje. Dinamo treba novcano kazniti uz mozda jos neku uvjetnu kaznu, i priznati rezultat od 2:0 za Dinamo. Druga opcija je registrirati utakmicu 3:0 za Anderlecht.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije