Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Pletikosa
Povratak na članak

Dinamo je teško kritizirati, ali njihova je igra ponekad prestatična

Nakon 60. minute Hajduk nema snagu završiti utakmicu na kvalitetan način. Taj problem fizičke komponente je prisutan u njihovoj igri i to treba popraviti - kaže Pletikosa

Komentari 4

ZR
Ze Roberto u
22:22 11.12.2017.

Kad nema jednog mrzitelja Dinama, ( čovjeka sa laptopom ), dođe drugi! E sad su "jači", ima ih troje!

VL
DU
Deleted user
23:29 11.12.2017.

rece stipe i osta ziv,a sto veli za ove kretene tovarske na tribinama???

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
10:43 12.12.2017.

Promijenio je sustav, zaigrao je s tri u sredini i napadu, četiri u sredini...(tako kaze) Valjda je to dalmatinska taktika koja ima duboke vlaske korijene koje nebi bolje mogao opisat onaj petokolonas iz zabranjenog feral triubuna sa imenom dezulovic. Nije smio u Hrvatskoj blatit Hrvate i Hrvatsku, pa otisao tamo, gdje se najvise cijeni i blati Hrvatska i Hrvate. 1 u bg, pa zatim u Sarajevo. Gdje Hajduk moze imat igru i rezultat kad mjenja svaku godinu trenera i dobar dio igrackog kadra. Sad je vec i vise od pola generacije proslo a da navijaci tog Kluba neznaju sta je bit prvak. Po mom taj period moze tako jos i potrajat. Zivio Gradanski Nogometni Klub Dinamo Zagreb 1911

VL
CO
cos2312
05:51 12.12.2017.

Stojanovic sutne poslje izlaska torbu i pogodi sve i naravno rezultat pet naprama jedan.Stojanovicu nebi smio zaigrat bar dva kola zbog navijaca i djece koja su to vidjela .Morate se iziniti bar najmladima mi smo prvaci mi smo u Evropi a tamo se pretstavlja Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.