Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 10 mil. eura

Dinamo ga pamti: Slovenac Kampl prelazi iz RB Salzburga u Borussiju (D)

Kevin Kampl
Goran Stanzl/PIXSELL
22.12.2014.
u 20:45

Kampl je igrao protiv Dinama u Europskoj ligi, a u Maksimiru je postigao i pogodak.

Očajna polusezona u Bundesligi je iza Borussije Dortmund koja se nalazi tek na 17. mjestu. Promjene su nužne, a očito je prvi potez dovođenje prinove iz susjedne Austrije.

Točnije, Slovenca Kevina Kampla iz Red Bull Salzburga. Za ofenzivnog veznjaka Borussija će izdvojiti oko 10 milijuna eura, a ugovor će mu vrijediti do 2019. godine.

Kampl je igrao i protiv Dinama u Europskoj ligi, a u Maksimiru je postigao pogodak. Red Bull je tada slavio 5:1.

>>Salzburg osramotio Dinamo i na Maksimiru mu zabio pet komada!

Komentara 6

MA
magnum2013
12:17 23.12.2014.

Evo gospon Halar napisao članak o Kamplu. Pošto ovaj novinar pripada valu "boraca" mi smo shvatili da je napisao o njemu samo zbog toga jer je dobro igrao protiv Dinama. Hvala Halar, a sad žuri evo stiže ti Sammir paa sroći članak jer i on će reči koju protiv Dinama. Požuri da ga uloviš prije Lampaša jer kad on uđe tamo, biti će ti kasno.

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
23:09 22.12.2014.

Hihihihihihihi ..za taj novac mogli su kupiti i nogometaša!hihihihihihihihihi..Krampl..hihihihihihihih..mora da će se usrećiti Dortmund!!!!!Bolje da su kupili Dina Drpića .isti efekt samo nešto jeftiniji..hihihihihih!!!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:56 23.12.2014.

Bolja opcije je dolazak u dinamo pa nakon sezone - dvije, gazda Zdravko to plasira kako zna i umije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije