Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabija u Turskoj

Dinamo ga otpisao i pustio, on zabija kao na traci! Pogledajte novi gol Juniora Fernadesa

15.08.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 06. kolo, GNK Dinamo - RNK Split. Junior Fernandes.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
05.03.2017.
u 14:36

Fernandes u novom klubu, u kojem je na posudbi, pokazuje da nije zaboravio igrati, ali da mu je očito nedostajalo motiva.

U 23. kolu turskog prvenstva Basaksehir je pobijedio Alanyaspor, a za goste se ponovno u strijelce upisao Junior Fernandes.

Domaća momčad povela je u 38. minuti golom Edina Višće, a prednost je početkom nastavka povisio Pektemek. U 57. minuti bivši dinamovac zabio je lijep gol s desetak metara. 

Fernandes je tako ponovno pronašao odličnu formu koja ga u zadnje vrijeme nije krasila u Dinamu. U prva četiri nastupa za novi klub postigao je tri pogotka.

Podsjetimo, Fernandes je bio najskuplji igrač Dinama, a onda ga je Ivajlo Petev otpisao. Sada u novom klubu, u kojem je na posudbi, pokazuje da nije zaboravio igrati, ali da mu je očito nedostajalo motiva.

>>Junior Fernandes otkrio zašto je morao otići iz Dinama

Komentara 6

HA
hanna
14:44 05.03.2017.

Jadnice od novinara.Da je zabijao u Dinamu nebi ni otišao.Vani mora igrati i zato jedi govna

TH
thelion
14:54 05.03.2017.

Najgori ikad

LI
Lisabon
14:48 06.03.2017.

E Delac,Delac.Kakav si ti to covjek?Kad je igrao u Dinamu,pisao si pamflete o covjeku koji ima godisnju placu 900 000 Eura netto ,da igra lose,da je to baceni novac,da bi bilo bolje da igraju dinamovi juniori i slicno.Sad si jedva docekao da zabije koji gol pa da pises o cudesnom igracu kojeg je Dinamo otjerao ,prodao i slicno.Sad igraju dinamovi juniori u prvoj momcadi pa pises kako je igra uzasna,kako nema sistema itd.Napominjem da je Fernandez dinamov igrac na posudbi,dakle nije prodan niti otjeran ,nego posudjen.Pa ti sad vidi dali sebe smatras objektivnim i normalnim novinarom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije