Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo će biti zanimljivo

Dinamo doznao moguće rivale u četvrtom pretkolu, Liga prvaka nije neostvariv san!

Saburtalo - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
31.07.2019.
u 12:33

Ždrijeb četvrtog pretkola na rasporedu je 5. kolovoza u podne

Pobjednik utakmice BATE Borisov – Maribor/AIK, pobjednik ogleda APOEL – Karabah/Dundalk, praška Slavija i Young Boys. To su mogući Dinamovi suparnici u četvrtom i posljednjem pretkolu za Ligu prvaka.

Dinamo će i u tome krugu zadržati status nositelja, pa samim time neće moći na Ajax ili Celtic, a protivnici mu ne mogu biti ni klubovi iz rute neprvaka u kojemu se nalaze Porto, kijevski Dinamo, Basel i Olympiacos. 

Ždrijeb četvrtog pretkola na rasporedu je 5. kolovoza u podne, a samo dan poslije Dinamo će u Maksimiru ugostiti Ferencvaros u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka (uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije).

Prođe li mađarske rivale, što neće biti lako, najgori suparnik Dinamu čini se da će biti švicarski Young Boys s kojim od lani ima neugodna iskustva. Boysi su u istom krugu natjecanja Zagrepčane izbacili s ukupnih 3:2 (1:1 u Bernu, 1:2 u Zagrebu).

Slavia je lani dogurala do četvrtfinala Europske lige, pa završila natjecanje nakon ukupnog poraza 5:3 od Chelseaja. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
13:23 31.07.2019.

Ostvarili gol razliku 5:0 i dvije pobjede i ti veliš da su imali sreće šta su prošli. Mislim da su prošla vremena gdje nekog možeš uvjerljivo nadigrati i biti bolji u svim elementima igre..

DU
Deleted user
13:23 31.07.2019.

Ostvarili gol razliku 5:0 i dvije pobjede i ti veliš da su imali sreće šta su prošli. Mislim da su prošla vremena gdje nekog možeš uvjerljivo nadigrati i biti bolji u svim elementima igre..

KA
kanđija
23:47 31.07.2019.

Nije prošao Bate Borisov nego Rosenborg ide na Maribor, a što je najslabiji par i najbolja prilika za Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije