Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigle 'čestitke'

Dinamo dočekao kaznu zbog navijača koji su u Rijeci vrijeđali Srbe

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
15.05.2019.
u 15:42

Hajdukova blagajna bit će siromašnija za 25 tisuća kuna

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke temeljena na prijavama službenih osoba s utakmica 33. kola HT Prve lige. Najgore je prošao Dinamo koji će ponovo morati zatvoriti vrata sjeverne tribine.  

Evo što Klakočer, izmađu ostalog, navodi u priopćenju:

Na utakmici Rijeka-Dinamo pripadnici navijačke skupine BBB smješteni na južnoj tribini u 6., 35. i 81. minuti pjevali su tekst neprimjerenog i neprihvatljivog sadržaja kažnjiv po članku 88. DP HNS-a.

Kako se radi o ponovljenom prekršaju, GNK Dinamo je kažnjen odigravanjem prve sljedeće prvenstvene ili kup utakmice (nakon konačnosti odluke) bez prisutnosti gledatelja na sjevernoj tribini Stadiona Maksimir i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna.

Riječ je o tekstu u kojem se spominju Srbi. 

Po džepu je ponovo dobio i Hajduk:

Zbog upaljenih 15 baklji i 3 topovska udara među pripadnicima navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona za vrijeme odigravanja utakmice Hajduk-Slaven Belupo, HNK Hajduk je zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25. 000 kuna.

Komentara 8

OL
oLo
15:51 15.05.2019.

Nisu to navijači, to su debili, a jedino se sa velikim novčanim kaznama mogu dovesti u red, i to veoma lako. Jedino, izgleda da nema volje od strane države.

DU
Deleted user
15:53 15.05.2019.

Kada će kazniti Pupavca radi vrijeđanja i provociranja Hrvata?

Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:46 15.05.2019.

Sva sreca da Pupovac moze reci i raditi sta hoce! I to sve sa cirilicnim hijeroglifima, na srbijanskom jeziku i to sve usred Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije