Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Dinamo darivao djecu u pučkoj kuhinji

Dinamo pučka kuhinja
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
05.12.2014.
u 23:26

- Uvijek je poseban osjećaj nekome nešto pokloniti, posebno kada se radi o djeci čiji su roditelji ipak ograničenih financijskih mogućnosti – rekao je veznjak modrih Domagoj Antolić.

Dan uoči utakmice s Rijekom cijela momčad Dinama došla je u pučku kuhinju "Dobri dom" u Alfirevićevoj gdje su darivali djecu povodom predstojećih blagdana.

Korisnici pučke kuhinje u Alfirevićevoj bili su oduševljeni kada im je u goste stigao autobus s cijelom momčadi prvaka. Modri su, predvođeni trenerom Zoranom Mamićem, izlazili punih ruku poklona za najmlađe korisnike, a igrači su pomogli i zaposlenicima pa su osim poklona korisnicima dijelili i deserte.

- Teško je opisati osjećaj koji imam u sebi, a siguran sam i svi ostali, kada se nekoga ovako usreći kao što smo mi danas usrećili ovu djecu; djeca ne znaju "glumiti" i njihov osmijeh je uvijek iskren. Uvijek je poseban osjećaj nekome nešto pokloniti, a kada se radi o onim najmlađima onda je to nešto još više; posebno kada se radi o djeci čiji su roditelji ipak ograničenih financijskih mogućnosti – rekao je veznjak modrih Domagoj Antolić.

Modri su djeci poklonili ono što svako dijete na svijetu želi: igračke. Osim autića, puzzli, barbika, kamiona i sličnih igračaka u paketima su djeca dobila i ono puno potrebnije za mjesece koji dolaze: kapu, šal i rukavice.

Veliki dio poklona modri su podijelili u petak u Alfirevićevoj, ali i djeca ostalih pučkih kuhinja će u danima koji dolaze dobiti svoj poklon za Svetog Nikolu od najdražeg kluba.

>> Darinko Kosor predložio: Dinamu iduće godine ne treba dati ni kune

Komentara 5

BK
B Kosa
11:02 06.12.2014.

vodstvu i igracima dinama treba cestitati za ovaj potez. Sjetili su se oni koji imaju manje od njih. Ciro je uvjek govorio."Mnogo je lakse davati, nego iskati" Ajmo Dinamo pobjeda danas

VD
Vojo Dodevski
07:05 06.12.2014.

A koliko je Hajduk sa Brchevih 30.000 kuna mjesecne place darivao splitsku djecu kojima je pomoc neophodna?

DI
dinamojavolim1
13:41 06.12.2014.

bravo decki sretno danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije