Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE VIJESTI

Dinamo će imati lakši put u Europi, a može igrati i protiv Crvene zvezde!

Dinamo - Osijek
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
20.05.2019.
u 10:23

Dinamo će u četvrtom pretkolu Lige prvaka biti nositelj što mu olakšava put do ulaska u skupinu.

Odlične vijesti stigle su za Dinamo iz Češke - Slavija je postala prvak. Zašto je to bitno, pitate se? Pa zbog toga će modri biti nositelji u svim pretkolima Lige prvaka što ne bi bio slučaj da je češko prvenstvo osvojila Viktoria Plzen.

Dinamo preskače prvo pretkolo i europski put počinje u drugom. Tamo može igrati protiv Rosenborga, Dudelangea, Slovana iz Bratislave... To se kolo igra 23. ili 24. srpnja, a uzvrat sedam dana kasnije.

Hrvatski prvak zatim će u trećem pretkolu imati teži posao. Tu ga čekaju opasni nenositelji poput APOEL-a, PAOK-a, a moguć je i susret s Crvenom zvezdom. Treće pretkolo na rasporedu je 6. ili 7. kolovoza s uzvratom tjedan dana kasnije.

Dinamo će, kao što rekosmo, u četvrtom pretkolu Lige prvaka biti nositelj što mu olakšava put do ulaska u skupinu. Utakmice playoffa igraju se 20. i 21. kolovoza, dok su uzvrati tjedan dana kasnije.

Ako Dinamo neočekivano ispadne već u drugom pretkolu, europski put nastavit će u trećem pretkolu Europske lige. Ako zapne u trećem pretkolu LP-a, ući će u playoff EL. Ispadne li u četvrtom pretkolu LP-a, plasirat će se u skupinu Europske lige.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
17:58 20.05.2019.

Uz milijiun klubova u Europi mora novinarček malo spomenuti svoju omiljenu crvenu zvijezdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije