Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije loše znati
Povratak na članak

Dinamo časti: Evo kako možete do besplatnih ulaznica za Hajduk

Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom

Komentari 2

NA
naprijedplavi
12:11 31.10.2019.

A da je netko pomislio... U subotu kreće prodaja ulaznica za susret sa Shakhtarom u LP, ali samo za one koji će kupiti ulaznicu i za susret sa Interom koja se igra taj dan. Klub bi zaradio, a dobar dioo navijača rekao "kad sam ju već kupio, idem i na ovu tekmu..." A na Hajduk tko hoće nek dođe. Meni kao vlasniku godišnje bi bilo drago da i protiv Intera bude puniji stadion, al bogme mi smeta kao vlasniku godišnje da se izigrava na neki način nas sa tim forama poklon karte.

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
12:18 31.10.2019.

Zapresic je ipak ozbiljan protivnik, pa se ljude mora nekako prisiliti da dodju na male i nebitne protivnike

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.