Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA
Povratak na članak

Dinamo bez Kastratija na Sheriff, Moldavci mu ne daju vizu jer ne priznaju Kosovo

22-godišnji Kastrati za reprezentaciju Kosova nastupa od 2018. godine, a do sada je odigrao 14 utakmica i zabio jedan gol.

Komentari 4

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:03 13.08.2021.

Dinamo mora uloziti zalbu kod UEFA-e jer ovo je klasican primjer mijesanja politike u sport! Kosovo je clanica UEFA-e i FIFA-e, nastupaju u svim njihovim reprezentativnim natjecanjima, pa zasto onda njihovi igraci ne bi mogli nastupati i njihovim klupskim natjecanjima? U Dinamu moraju reagirati na ovo, i ako Moldavci de facto ne dopustaju Kastratiju da igra u Moldaviji, Sheriff treba izbaciti iz daljnjeg natjecanja. Sto bi bilo da na primjer Dinamo ima 4-5 igraca sa Kosova?!

VL
DG
De_Gras
13:30 13.08.2021.

Da politika "nije u sportu" vidjelo se na Olimpijskim igrama u Tokiju i na prethodnim, gdje američki sportaši ne idu na doping test i to se ne odnosi na njih a gdje Rusija ne smije imat zastavu svoje zemlje na prsima i gdje se ne pjeva njihova himna ! Znači, danas otvorimo hladnjak, kad ono...politika.

VL
SO
Sir Oliver
13:28 13.08.2021.

Moldavce treba prijaviti Eufi i Fifi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.