Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILA SE POSLU

Diletta vrućom fotografijom s posla izazvala komentare kakve - navodno - ne voli

Instagram
03.05.2021.
u 14:35

Povratkom na posao na TV kući DAZN, odmah je objavila i novu fotografiju kojom su njeni pratitelji na društvenim mrežama bili oduševljeni. Stigle su tisuće komentara

Uvijek sam šutjela, sve do sada. I možda sam pogriješila. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad 'junk' novinarstvom. Tako sam trpila svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila, rekla je popularna talijanska voditeljica Diletta Leotta nedavno.

Ipak, teško je spriječiti komentare o njenom izgledu. Ona je doista lijepa i zgodna, a voli to i istaknuti. 

Tako je povratkom na posao na TV kući DAZN, odmah objavila i novu fotografiju kojom su njeni pratitelji na društvenim mrežama bili oduševljeni. Stigle su tisuće komentara, ali su se mnogi sjetili i kako je Diletta rekla da takve komentare dosita ne voli.

"Čitajući svakodnevno rezervirane za mene neistine u novinama, svako može da pomisli da sam ljudožderka, žena nesposobna da voli. To je neprihvatljivo. U stvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Svi izbor koji spadaju u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije