Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POBJEDA

Sandra Perković četvrti put zaredom osvojila Dijamantnu ligu!

Sandra Perković
Slavko Midzor/PIXSELL
11.09.2015.
u 18:55

Od sedam mitinga, Sandra je slavila na njih šest! Ovaj put je bacila disk 67,5 metara

Sandra Perković osvojila je prvo mjesto u bacanju diska na posljednjem ovosezonskom mitingu Dijamantne lige u Bruxellesu. Pobijedila je sa hicem iz četvrte serije - 67,5 metara.

Do nje je bila svjetska prvakinja iz Pekinga Denia Caballero sa hicem 65,77 metara. Nijemica Nadine Müller bila je treća sa hicem 62,64 metara. Zanimljivo je da su sve tri bile i na postolju u Pekingu. Samo su ovoga puta Sandra i Denia zamijenile uloge.

S 30 bodova, Sandra je ukupna pobjednica u ovoj disciplini, već četvrtu godinu zaredom! Nažalost, nije uspjela za kraj sezone baciti disk preko 70 metara pa je rekord mitinga ostao u rukama Bugarke Cvetanke Hristove, koja je 1986. godine bacila disk 69,84 metara.

Sigurno da taj detalje neće našu najbolju atletičarku izbaciti iz takta, svoj cilj je ispunila i kao jedini "neuspjeh" u sezoni se može tretirati srebro iz Pekinga. A kad je tako, onda je jasno koliko je moćna. Također, na sedam mitinga izgubila je prvo mjesto samo na jednom, onom u Lausannei kad je bila druga.

>> Silno želim uzvratiti Kubanki za Peking!

Komentara 7

JT
Jedan_tamo
20:59 11.09.2015.

Bravo Sandra! :-)

ŠK
Škarpina
12:52 12.09.2015.

Zeno svaka ti cast...

KA
kajinx
23:16 11.09.2015.

Doping; 70 metara, no doping: 65 metara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije