Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisam u prvih 11? Onda idem...

Diegu drastična kazna za nestanak

'29.04.2011, Weserstadion, Bremen, GER, 1.FBL, Werder Bremen vs VFL Wolfsburg, im Bild   Diego (Wolfsburg #28)  Foto © nph / Kokenge'
'nph / Kokenge'
15.05.2011.
u 18:17

Veznjak Wolfsburga Brazilac Diego pokupio se iz hotela nakon što mu je Magath objavio da nije u početnih 11 za Hoffenheim

Pobjeda Wolfsburga 3:1 u gostima kod Hoffenheima, koja mu je osigurala ostanak u Bundesligi, ostala je u sjeni velikog Diegova incidenta.

Brazilski veznjak, naime, nije došao na odlučujuću utakmicu vukova ove sezone. Kada je Magath nekoliko sati prije početka utakmice objavio početni sastav bez Diega, Brazilac je jednostavno ustao i nestao. Nekadašnji veznjak Werdera i Juventusa pokupio se bez pozdrava iz hotela u kojem je Wolfsburg odsjeo.

– Takvo što nikad nisam vidio. Kad je čuo da nije u početnom sastavu, jednostavno je napustio sastanak. Svi su igrači to vidjeli i mogli su se uvjeriti koliko mu je stalo do uspjeha momčadi. Već sam prije govorio da ovdje nisu svi momčadski igrači, a ovo je bio dobar primjer – izjavio je Magath te dodao:

– Neće proći bez kazne, ona će biti drastična. No ne želimo sada kvariti dobro raspoloženje, pričekat ćemo još malo s tim.

Trenera Wolfsburga podržao je i kapetan Marcel Schäfer.

– Za ovo nema isprike. Diego je naštetio momčadi.

Njemački Bild dodaje da je Diego svoje za Wolfsburg vjerojatno odigrao jer je nakon ovoga teško vjerovati u pomirbu.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jozinho
18:24 15.05.2011.

Fantastican Igrac ali govno od covjeka...od odlaska iz werdera u juventus nije odigrao postenu utakmicu...znam da svi igraju za pare, ali taj samo di je lova najveca...zavrsit ce u rusiji ili turskoj.....

JA
jadre
09:26 16.05.2011.

I dok smo u prvom poluvremenu uglavnom mogli uživati u uzbudljivoj košarci i napetoj atmosferi, drugo poluvrijeme dobrim je dijelom bilo antipropaganda našeg športa s praktički više slobodnih bacanja i prekida nego čiste igre. Malo je reći da su suci podlegli atmosferi u Križevcima. Recimo samo da kad bi se ovakvim kriterijem sudilo na utakmicama Partizana, taj klub ne da ne bi osvojio pet naslova u NLB lig

JA
jadre
09:29 16.05.2011.

pište radije o krađi u Križevcima sinoć suci izbacili Dubravu Sramotno suđenje uložili financije na suce evo malo vijesti o sinoćnjoj krađi u Križevcima Križevčani su izveli 45 slobodnih bacanja na ovoj utakmici, a od Dubravinih 19, jedanaest je dosuđeno je dosuđeno na Dariju Šariću. Konačnih 84:70 za domaćine najveća je prednost ijedne ekipe u ovom susretu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije