Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maradona u formi

Diegova brada skriva ožiljak od ugriza psa

'Argentina\'s coach Diego Maradona celebrates after his team scored against South Korea during a 2010 World Cup Group B soccer match at Soccer City stadium in Johannesburg June 17, 2010.            RE
'EDDIE KEOGH'
23.06.2010.
u 08:14

- Ne mogu vjerovati da je francuski sudac priznao pogodak rukom, a onda se tome još smijao, komentirao je ogorčeni Maradona.

Danima su svi svjetski novinari pokušali dokučiti zbog čega Diego Armando Maradona ima crne brkove i sijedu bradu. Uglavnom su svi mislili da je Diego pokupio foru iz američke profesionalne hokejaške lige. Naime, Kanađani su davno izmislili da dok igraju ključne utakmice u doigravanju ne briju bradu jer to, tobože, donosi sreću.

Samo sipa optužbe

Zna se da je Diego praznovjeran, ali ovaj put brada zaista ima funkciju. Naime, prije početka priprema za SP, Maradona se kod kuće igrao s vlastitim psom. No, psa je nešto naljutilo pa je Diega ugrizao za usnicu. Izbornik Argentine je odmah prebačen u bolnicu, zašiven je, ali mu je ostao velik ožiljak.

I sada je prekriven bradom, ispod koje iz Diegovih usta ne prestaju optužbe. Tako je napao francuskog suca Lannoya, koji je pustio Luisa Fabiana da dva puta igra rukom prije no što će zabiti gol Bjelokosnoj Obali.

– Nevjerojatno da sudac to nije vidio, i pustio ga je da zabije, a onda se sa smiješkom na licu vratio na centar. Sudac u Meksiku 1986. godine nije vidio moju ruku, ali je bio smrtno ozbiljan. Sve je pitao, a nitko mu nije mogao reći što se dogodilo. Ali, neka se ne zanosi Fabiano, samo je jedna Božja ruka – priča Diego.

Mogao je to samo Maradona, ali to je njegova sramota.

Argentinski izbornik malo je i progovorio o momčadima na SP-u.

– Brazil ne igra posebno, ali je za mene jedan od favorita. Izgleda lagano. Francuzi su grozni, a Italija se uvijek provlačila. Ali, pustite njih, oni su uvijek opasni. No, sretan sam što južnoamerički nogomet dominira u JAR-u. Fifa bi mogla dati još koje mjesto našim reprezentacijama. Ekvador je, primjerice, odličan i morao je biti tu – dodao je Diego.

Messi kapetan

Argentinski izbornik odlučio je kapetansku vrpcu za dvoboj s Grcima dati najboljem svjetskom nogometašu Lionelu Messiju. To je objavio bivši Maradonin suigrač, a danas televizijski komentator Oscar Ruggeri.

– Messijev je trenutak došao. Kad sam mu to priopćio, bio je jako uzbuđen. To je za njega prekrasna stvar. Vidjelo se to već na treningu, na kojemu se sjajno zabavljao – zaključio je Diego Maradona, kapetan Argentinaca na čak tri svjetska prvenstva, 1986., 1990. i 1994. godine.

Ključne riječi

Komentara 8

AD
adgjl
08:42 23.06.2010.

By the way, ne kaže se vanjka nego vanka.

AD
adgjl
08:41 23.06.2010.

Janez, stvarno ste sila u nogometu, što je je, ali vodi računa da jedna lasta ne čini proljeće! Vidimo se na EURU!

OB
-obrisani-
08:56 23.06.2010.

23.06.2010. u 08:42h adgjl je napisao/la: By the way, ne kaže se vanjka nego vanka Hvala ti za informciju..Učio sam srbsko-hrvatski pa imam probleme sa hrvatskim pravopisom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije