Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Diego: Zbog Messija se bacam na zemlju

'Argentina\'s coach Diego Maradona celebrates after  striker Martin Palermo (not pictured) scored during the Group B first round 2010 World Cup football match Greece vs Argentina on June 22, 2010 at P
'VALERY HACHE'
24.06.2010.
u 10:28

Diego Maradona došao je na svoje. Mnogi su mu predviđali krah, no Argentinci su se prošetali skupinom B s tri pobjede, i s veseljem čekaju osminu finala gdje ih čeka Meksiko.

– Neka se sada kritičari ispričaju igračima. Izvršavamo našu dužnost, branimo argentinski dres. Ponekad i griješimo, ali volio bih da sad čujemo one koji su griješili kritizirajući nas. Čekam ispriku!

Tiši su sada i oni koji su napadali Messija jer bolje igra za Barcu nego za gauče. Iako još nije zabio gol, jasno je da vodi igru.

– Žao mi je što nije zabio gol Grcima. Bacio sam se na zemlju kad je pogodio vratnicu, a da je u blizini bio bazen, bacio bih se u njega na glavu!

Messi se puno manje uzbudio zbog promašaja.

– Nisam još zabio, ali ne uzbuđujem se. Pitanje je trenutka kad će se to dogoditi.

Maradona traži da suci više štite Messija.

- Ne znam što je još potrebno da suci pokažu žuti ili crveni karton za grube prekršaje na Messiju.

Osvrnuo se i na loptu.

– Kakva je to lopta koju ni ja ne mogu kontrolirati. Jabulani leti čas ovako, čas onako. Oni koji su je htjeli, dobili su i loše prvenstvo. Tehnička smo momčad, a ta nam lopta ne odgovara.

Zanimljivo, Diego sad spušta loptu na zemlju.

– Pustite pobjede, SP tek počinje. (mm/VLM)

Ključne riječi

Komentara 4

HO
hotfishlake
15:29 24.06.2010.

\'Kakva je to lopta koju ni ja ne mogu kontrolirati.\' jel moze netko ovome proturijeciti? sad svi znamo 100 posto sigurno da je lopta za qurac! legenda! diego!

CH
ChelaviGad
20:16 24.06.2010.

Ja se na zemlju bacam u očaju zbog slovenskog ispadanja :D.

DA
danebi
10:40 25.06.2010.

Maradona- bilo pa proslo. Kokain mu ne cini dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije