Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA SEZONA U JUVEU

Diego: Ne vidim sebe na Svjetskom prvenstvu

Diego
Reuters
04.05.2010.
u 09:47

Na početku ove sezone najveće pojačanje torinskog Juventusa bio je 25-godišnji Brazilac Diego, vezni igrač koji je prethodnih godina sjajno igrao u bremenskom Werderu.

No, u crno-bijelom dresu se Diego tijekom 2009. i 2010. godine i nije baš dokazao. Definitivno nije pokazao da je veliko pojačanje. U Seriji A je postigao pet pogodaka te je pridodao tome 11 asistencija. No, u pet utakmica Lige prvaka, kao i u četiri Europa lige, ostao je bez pogotka.

- Dvije godine sam igrao u reprezentaciji dok je Carlos Alberto Parreira bio izbornik. Relativno sigurna sam bio opcija i tijekom dvije godine izborništva Dunge, no i ne nadam se baš odlasku na Svjetsko prvenstvo - otvoreno je priznao Diego i dodao:

- Osjećam se spremnim za takvo natjecanje, no imam dojam da mi Dunga ne vjeruje previše. Ne znam hoće li presudno biti to što je moj klub igrao loše ove sezone, ali osjećam se zapostavljenim u kombinacijama izbornika. Čekat ću do posljednjeg dana, ali definitivno nisam optimist - završio je 25-godišnji veznjak.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:53 04.05.2010.

Ne vidim sebe na Svjetskom prvenstvu ?? Jeli stvarno to rekao Diego ?? Meni više takve izreke pašu uz Modrića, Petrića, Olića i ostalih hrvatskih Jadnića..

VA
Valderama
12:14 04.05.2010.

Janezu, HR moze opravdano reci \"Hrvatska je prvak svijeta\"- i to u mnogo sportova. Zato: PATI AKO TI SMETA! Jadnice jadni HAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije