Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIEGO MARADONA:

Ne drogiram se već 12 godina, izabrao sam čist put i život za moju djecu

'Argentine former soccer star Diego Maradona gestures as he appears on a balcony in Naples February 25, 2013.  REUTERS/Ciro De Luca (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)'
'STRINGER'
16.08.2015.
u 23:29

'Ne bih se budio kao što se budim danas da sam se nastavio drogirati.'

Diego Maradona je osim po nogometnim kvalitetima bio poznat i po tome da se dolaskom u Napoli krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća počeo i drogirati.

Imao je problema s kokainom, zbog čega je 1994. godine supendiran i nije mogao igrati na Svjetskom prvenstvu 1994. u SAD-u poslije grupne faze. Nije mu pomoglo ni biranje društva, rado je provodio vrijeme sa Claudijom Caniggiom , a poslije kraja karijere je nekoliko puta bio pozitivan na kokain.

Mali zeleni oglasio se na Facebooku s podatkom da se ne drogira već 12 godina.

- Skoro 12 godina ne uzimam drogu, jer ne bih se budio kao što se budim danas. Izabrao sam čist put i život za moju djecu, čak i za budućnost - napisao je Maradona na Facebooku.

>> Maradona: Da se nisam drogirao, bio bih fenomenalan igrač

Komentara 2

DU
Deleted user
00:27 17.08.2015.

Diego, the greatest of all time in the world.

Avatar Pavel ic
Pavel ic
07:20 17.08.2015.

u jednu ruku da a u drugu ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije