Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI NOGMETAŠ

Diego Maradona mora na hitnu operaciju mozga

FILE PHOTO: Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona reacts to fans during his first training session as coach of Dorados at the Banorte stadium in Culiacan, in the Mexican state of Sinaloa
HENRY ROMERO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.11.2020.
u 21:30

Maradona je od ponedjeljka hospitaliziran zbog anemije i dehidracije iako se njegovo stanje počelo popravljati. No pregled CT-jem pokazao je krvni ugrušak u mozgu koji zahtjeva hitnu operaciju.

Argentinska nogometna legenda šezdesetogodišnji Diego Maradona bit će podvrgnut operaciji zbog krvnog ugruška u mozgu, javljaju u utorak argentinski mediji prenoseći izjavu njegovog liječnika.

"Operirat ću ga. Radi se o rutinskoj operaciji", izjavio je liječnik Leopoldo Luque. na konferenciji za novinare u klinci sjeverno od Buenos Airesa.

Maradona je od ponedjeljka hospitaliziran zbog anemije i dehidracije iako se njegovo stanje počelo popravljati. No pregled CT-jem pokazao je krvni ugrušak u mozgu koji zahtjeva hitnu operaciju.

Maradona je početkom prošlog tjedna završio u samoizolaciji zbog kontakta s zaraženom osobom, ali se ipak pojavio u petak na svoj rođendan na utakmici Gimnasije, kojoj je trener. Tada je čuveni Argentinac napustio stadion pridržavajući se za dvojicu tjelohranitelja i izgledao je jako slab.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
montello
21:42 03.11.2020.

diego ozdravi brzo

SC
Serious_Callers_Only
22:47 03.11.2020.

Jedinstvena prilika da neurološka znanost uslika i dokumentira jedini primjerak.

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
22:21 03.11.2020.

Ugradi novi legendo...I cepaj dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije